Neler Yeni

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Serkan karakaya
Bana göre bu kanalda yayınlanacak seriler Cartoon Network'teki (Yenisinden bahsediyorum eskisinden değil) çocuklara hitap eden çizgi dizilerden kat kat daha iyi Patron Bebek,Kafadar Ayıcıklar falan izleyeceğime bu kanaldaki en kötü çizgi diziyi ya da animeyi izlerim daha iyi.
Dedigin cok dogru 2017 sonrası cn den cok ddaha iyi ama 2007/2015 cn dende bir o kadar kötü

win 10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Win 10
Sakura nın çorap giydiğini görünce haykırdım :kekw: Kanalın sansür politikası yüzünden fena dalga geçilecek gibi duruyor:kekw:

Alıntıyı görüntüle
Az önce bir video gördüm YouTube'da "sansürsüz" kuroko's basketball Türkçe dublaj yayınlyordu. Sahnelerde kesilme var mı bilmiyorum ama kadınların bacaklarında bir sansür yoktu. Naruto ve Doraemon için de yapacağını söylüyor eğer bu şekilde olursa YouTube'dan izlenir. Video:

(Bölüm yorumlar kısmında)

Bu yorumun aynısını başka bir foruma da yazmıştım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Buğra Aykaç
Az önce bir video gördüm YouTube'da "sansürsüz" kuroko's basketball Türkçe dublaj yayınlyordu. Sahnelerde kesilme var mı bilmiyorum ama kadınların bacaklarında bir sansür yoktu. Naruto ve Doraemon için de yapacağını söylüyor eğer bu şekilde olursa YouTube'dan izlenir. Video:

(Bölüm yorumlar kısmında)

Bu yorumun aynısını başka bir foruma da yazmıştım :)
Bildiğim kadarıyla şöyle olacak Spacetoon'da Go'da sansürsüz, Spacetoon Tv'de ise sansürlü olacak.

win 10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Win 10
Bildiğim kadarıyla şöyle olacak Spacetoon'da Go'da sansürsüz, Spacetoon Tv'de ise sansürlü olacak.
buradaki dublaj spacetoon go'dan alınmış ve video sahibinin söylediğine göre sansür içeriyor kendisi sansürsüz görüntüye uyarlıyormuş sesi sanırım

Keyfen

80+ Bronze
kimsenin izleyeceğini düşünmüyorum, tarihe eser oldular artık türk milleti zaten internetten izlemeye alıştı

CupOk

80+ Bronze
kimsenin izleyeceğini düşünmüyorum, tarihe eser oldular artık türk milleti zaten internetten izlemeye alıştı
Sen 2025 de dizinin başlayacağı saate kendini ayarlayıp tv başında yarım saat reklam izler misin? kimse izlemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
Yok maalesef öyle olmayacak. Spacetoon GO'nun tek farkı 1080p ve logosuz olması aynı sansürler aynen olacak (kaynak: Arabistan versiyonu)

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Buğra Aykaç
Yok maalesef öyle olmayacak. Spacetoon GO'nun tek farkı 1080p ve logosuz olması aynı sansürler aynen olacak (kaynak: Arabistan versiyonu)
Neyse yapacak bir şey yok artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kanalda reklamlar olacak umarım ulusal kanallarda yayınlanan reklamlar olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Televizyonda kanal nasıl eklerim hilevel marka televizyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ömer
BAE Merkezli Orta Doğu`nun en büyük Çizgi film kanalı Spacetoon , Türkiye kanalını 20 Ocak 2025`te Açıyor !
Kanal , yayınladığı animeler ve ilginç Arapça dublajları ile biliniyordu.
Türkiye kanalında ilk etapta 15 ` ten fazla Anime , Çizgi Film ve Dizi yayınlanması bekleniyor.
Naruto dahil bir çok Anime ve Çizgi dizi de Türkçe dublajlı olacak ! Kanalın yayın ve sansür politikası nasıl olacak ve Rtük ile sorun yaşanıp yaşanmayacağını zaman gösterecek.

Tv` yi kurcalamayı seven arkadaşlar bu kanala çokta yabancı değiller aslında , bazı uydularda arapça kanala erişebiliyorsunuz , ben görüntü olsun diye açıyordum :D
Güzel bir ilgi görürse ana kanalda yayınlanan Hunter X Hunter veya One Piece gibi yapımları da yerel kanalda görebiliriz.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu haber sizi heyecanlandırdı mı ?

Frekans bilgileri :

D-SMART : 233. Kanal
TİVİBU : 233. Kanal
DİGİTÜRK : 111. Kanal

Uydu Frekansı :

11785 Dikey 27500

Alıntıyı görüntüle

GELİN İLK ETAPTA NELER YAYINLANCAKMIŞ BİR BAKALIM :

1. Naruto : İlk bölüm 20 Ocak tarihinde yayınlanacak !

Alıntıyı görüntüle

2. Doraemon : İlk bölüm 20 Ocak tarihinde yayınlanacak !

Alıntıyı görüntüle

3. Usagi Drop : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

4. Kuroku No Basket : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

5. Golf Adası: Tonbo : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

6. The Great Passage : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

7. LBX : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

8. Mewkledreamy : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

9. Cocotama : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

10. Inazuma Eleven : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

11. Beyblade X : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

12. Sefiller : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

13. Tom Sawyer`in Maceraları :

Alıntıyı görüntüle

14. Kiteretsu : İlk bölüm 20 Ocak tarihinde yayında !

Alıntıyı görüntüle

15. Slugtera : Tam tarih belli değil.

Alıntıyı görüntüle

16. Çilek Kız Büyük Şehirde : İlk bölüm 20 Ocak tarihinde yayında !

Alıntıyı görüntüle
kablonet yokmu

Top Bottom