TURBOKAN_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Birisi yorumda yapay zeka demiş bilemedimTanıtım için daha iyi bir ses seçebilirlermiş ama bu da fena değil gibi gözüküyor
Birisi yorumda yapay zeka demiş bilemedimTanıtım için daha iyi bir ses seçebilirlermiş ama bu da fena değil gibi gözüküyor
Yapay zekaya yaptırmışlar 7Toons'un dediğine göreBirisi yorumda yapay zeka demiş bilemedim
Alıntıyı görüntüle
Bu degismemis ki ben mi yanılıyorumDoremaon'un fragmanını değiştirmişler ve Nobita'nın sesi orijinaline çok yakın olmuş şaşırdım.
Henüz bir hls linki veya canlı yayın bulamadım bulamadım nasıl kaydediyorsunİntroyu da vermişler kaydetmeye çalışırım hem tanıtımı hem introyu
Bende USB uydu alıcı var TBS5930 Lite onu pc'ye takıp kaydediyomHenüz bir hls linki veya canlı yayın bulamadım bulamadım nasıl kaydediyorsun
Baya pahalı birseymis hocam 59 dolar bölümleri de kaydedermisiniz bununlaBende USB uydu alıcı var TBS5930 Lite onu pc'ye takıp kaydediyom
Cidden vermişler mi? Siz denk geldiniz mi?İntroyu da vermişler kaydetmeye çalışırım hem tanıtımı hem introyu
Birisi telefon kaydı attı bana ama kalite kötü duyulmuyo bişey.Cidden vermişler mi? Siz denk geldiniz mi?
Evet pahalı ama değiyo. Tüm animeleri kaydetmeyi planlıyorum. Anime olmayanları cizgivedizi sitesine koyacakmış ordan izleyebilirsin onları.Baya pahalı birseymis hocam 59 dolar bölümleri de kaydedermisiniz bununla
Ben de izledim onu bu konuyu 7Toons'a soracağımBirisi telefon kaydı attı bana ama kalite kötü duyulmuyo bişey.
Anime dışı izlemem zaten bide sansürsüz versiyonlarını başka bir kanal atacakmış o ve seni takip edecegim animeler içinEvet pahalı ama değiyo. Tüm animeleri kaydetmeyi planlıyorum. Anime olmayanları cizgivedizi sitesine koyacakmış ordan izleyebilirsin onlonları
Yarı sansürsüz desek daha doğru olur. Dublajın kendisi zaten sansürlü olduğu için sadece görüntüyü değiştirebilirsinAnime dışı izlemem zaten bide sansürsüz versiyonlarını başka bir kanal atacakmış o ve seni takip edecegim animeler için