bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 864
Spacetoon TV'de aynısı olur mu acaba?narutoda kız karatrelere uygulanan sansür kaldırıldı
Spacetoon TV'de aynısı olur mu acaba?narutoda kız karatrelere uygulanan sansür kaldırıldı
OlacakSpacetoon TV'de aynısı olur mu acaba?
Bu iyi haber o zamanOlacak
Kaynak varmı peki bide narutoyu hiç göstermiolar gezegenler falan çıkıoya 1 2 saniyelik sessiz 2 tane kesidi var arada dönüyo sadece pazartesiden önce daha çok çıkmıyomuyduOlacak
Ne gösterdiler acaba?Sabah sekizdeki Doraemon'u kaldırmışlar başka bişey gösterdiler. Ayrıca sol alttakı program ismi de kalkmış. Halen test yayını ama
Bilmiyorum sol alttaki program yazısıda kalktığı için bulamadım ne olduğunu. 3B CGI bişeydi amaNe gösterdiler acaba?
Evet bi kaç bişey çıkmıştı hunterxhunter, my little pony: pony life gibi ama %100 garantisi olmayabilir bununtürkiye uygulamasının kaynak kodları okununca ileride gelecek programlar görünüyor diyorlar doğru mu
Keşke program yazısını kaldırmasalardıBilmiyorum sol alttaki program yazısıda kalktığı için bulamadım ne olduğunu. 3B CGI bişeydi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok kaldırmaları çok daha iyi nefret ediyom ben (cartoon network forumundan alıntıdır)Keşke program yazısını kaldırmasalardı