Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 19 Haziran 2021 #14 Ben çok beğendim çok güzel.
kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 19 Haziran 2021 #15 Ben spadeyi çok sevemedim ama şeyho yine klasik. Featlerde hep çok güzel yazıyor. Birde koskoca adam yaptıklarına bak... Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Haziran 2021 Ben spadeyi çok sevemedim ama şeyho yine klasik. Featlerde hep çok güzel yazıyor. Sevdiği Üyeler Ban yedi yazmış: Ben spadeyi çok sevemedim ama şeyho yine klasik. Featlerde hep çok güzel yazıyor. Birde koskoca adam yaptıklarına bak... Devamı için tıklayın... TÜRK TELEKOM YETER HA
Ben spadeyi çok sevemedim ama şeyho yine klasik. Featlerde hep çok güzel yazıyor. Birde koskoca adam yaptıklarına bak... Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Haziran 2021 Ben spadeyi çok sevemedim ama şeyho yine klasik. Featlerde hep çok güzel yazıyor. Sevdiği Üyeler Ban yedi yazmış: Ben spadeyi çok sevemedim ama şeyho yine klasik. Featlerde hep çok güzel yazıyor. Birde koskoca adam yaptıklarına bak... Devamı için tıklayın... TÜRK TELEKOM YETER HA
isikt11 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,406 En İyi Cevap 11 19 Haziran 2021 #16 Pek şaşıracağınızı sanmam ama beğenmedim
DOGANALPASLAN 80+ Gold Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 7,990 En İyi Cevap 10 19 Haziran 2021 #17 Banxtre yazmış: Spade'in flow yeteneği çok hoşuma gitti açıkçası siz ne düşünüyorsunuz? Devamı için tıklayın... Hocam buyrun Tamamen freestyle 1 saat boyunca şarkı yapıyor adam O şarkılardan birine yapılan kafiye şeması Sözleri derin olmayabilir ama bu adamdaki yetenek kimsede yok.
Banxtre yazmış: Spade'in flow yeteneği çok hoşuma gitti açıkçası siz ne düşünüyorsunuz? Devamı için tıklayın... Hocam buyrun Tamamen freestyle 1 saat boyunca şarkı yapıyor adam O şarkılardan birine yapılan kafiye şeması Sözleri derin olmayabilir ama bu adamdaki yetenek kimsede yok.
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 19 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Banxtre yazmış: Spade'in flow yeteneği çok hoşuma gitti açıkçası siz ne düşünüyorsunuz? Devamı için tıklayın... Muhteşem.
Banxtre yazmış: Spade'in flow yeteneği çok hoşuma gitti açıkçası siz ne düşünüyorsunuz? Devamı için tıklayın... Muhteşem.