❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

Sarı site dışında nerede bakayım öneriniz var mı? Bazen Letgo ya ve dolap a bakıyorum hem her ilanlar daha düzensiz, ilanlarda hem nitelik yok hem nicelik yok üstelik fiyatları da sarı siteden bile daha pahalı yazıyorlar.
Facebook'taki alış satış grupları dışına bakmazdim

Firma güvenilir, fiyat çok iyi. Bu fiyat kaçmamalı. Kuveyt Bonus ve World'de Peşin fiyatına 3 taksit. Bu fiyat üzerinden F/P dengesine bakarsak direk alınması gereken bi kart. en ucuz 4060 13.5k şuan. Al geç olmuş bu kart.

al sata gider mi

4060 katillerini seviyorum

Çok iyi fiyat. Yayın yapıyorsanız veya frame gen kullanıyorsanız alın. Redditte rehberi de mevcut, frame genden kaynaklı yaşanan ana gpuya olan yükü alıp götürüyor, ekran kartı tam performansını veriyor. İkinci elde stok hali 8500 oldu mu fırsat diye kapıyorlar.

şuan bende görünüyo iptal falan oldu galiba 1 tane olabilir kapmak için son şans diyebiliriz
evet geri 1 olmuş stok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi fiyat. Yayın yapıyorsanız veya frame gen kullanıyorsanız alın. Redditte rehberi de mevcut, frame genden kaynaklı yaşanan ana gpuya olan yükü alıp götürüyor, ekran kartı tam performansını veriyor. İkinci elde stok hali 8500 oldu mu fırsat diye kapıyorlar.
reddit rehberinin linki varmı hocam

merhaba sistemimde sapphire pulse rx 6600 8gb var. B580 rx6600 e göre daha iyi sonuçlar veriyor sanırım. Sizce böyle bir değişiklik yapmak mantıklı olur mu ? Sistemin özellikleri :
R5 5600x işlemci
32 gb 3600 mhz cl-18 ram
msi b550 mpg gaming plus anakart
2 tb m2 ssd
700w fsp psu
deepcool matrexx 55 kasa

@k0nst4nz stok bitti
1755867515865.webp

hadi hayırlı olsun erittik siteyi
etiketi indirim bitti olarak değiştir hocam millet devam ediyo sanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok yeniden 1 olmuş bittikçe birer birer ekliyorlar heralde

8.5k civarında rtx 3070 tiler var bizzat kendim aldım. Eski oyunları açmıyor bu kart. Days gone vs vs

bir b580 kullanıcısı olarak yazılan yok şöyle bazı oyunlarda 10 fps üstü görmezsin yok bilmem ne oyunda şöyle böyle yazılarını okurken gülmekten patladım açıkçası bilgi kirliliği ne kötü

Geri