Neler Yeni

🔥İndirim Sparkle Intel Arc A750 ORC OC Edition 8GB Ekran Kartı 5.999 TL 🔥🔥

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EminEric
100 TL farkla intelin kendisi alınıyor hangisi mantikliydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 TL farkla intelin kendisi alınıyor hangisi mantikliydi
Pardon yanlış görmüşüm soru şöyle olsun intelinki mi daha iyi bu mu ?

İntelin fiyatı 7100

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
SEFA KAYA
2800 rpm fan hızı ile 77 dereceyi gören bir kart, dolayısıyla bu hızda olmasına rağmen sıcaklıkların bu derece yüksek olması kartın ömrünü azaltır. Muadili kartların bilhassa amd tarafında ucuzlayacağını düşünüyorum rx 6*** serilerini uyguna yakın süreçte düşürebilirsin bence. 6 bin olur mu olmaz tabi ama 6-7 arası kampanya ya da 13-16 arası hazır sistem yakında görürüz.
senin hayal dünyan ne güzelmiş arkadaşım bi anlığına Türkiye de yaşadığımızı unutturdun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

arc750 istemeyenlere msi mech rx6600 7595tl amazonda indirimde gerçi stok 4 yazıyor ama belki forumdan birisi alır diye link bırakıyorum
amazonlink

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erkan
2 gündür bu fiyat birde 6 taksit ihtiyaçı olan alsın ben arc750 aldım bu saatten sonra rx6600 işim olmaz sizde alamayın misyonu doldu

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
SEFA KAYA
2 gündür bu fiyat birde 6 taksit ihtiyaçı olan alsın ben arc750 aldım bu saatten sonra rx6600 işim olmaz sizde alamayın misyonu doldu
sparkle bende aldım ama yorumlar da tedirgin etmedi değil :) ama şu da bi gerçek var bizim insanımız adı çıkan bişeyi halen kötülemeye devam eder o yüzden de çok ciddiye almıyorum olumsuz yorumları

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Arnold Ciwardagexer
İ5 12450H laptopa takılır mı? Fazla mı gelir? (Thunderbolt4)

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EminEric
Ben geçen yıl kullanmıştım hazır sistemle almıştım gerçekten yazılım sorunları vardı 1 yılın ardından bu sefer sparkle olanına geçtim yazılım sorunlarının çoğunu çözmüş Intel bu kartın tek eksisi çok güç tüketiyor illa ki yazılım stabilite sorunları halen vardır ama baya azaltmışlar benim gördüğüm
Sparkle daha iyi öndeki ışıklar ısısına göre renk değiştiriyor. Stok modele göre daha çok güç çekiyor haliyle daha çok ısınıyor ama ayarını optimize ettim yükte 77-78 leri görüyor stok olanda aynı ısıları görüyordu, A770 olanın tasarımı efsane stok tasarımda ama onun fiyatı çok yüksek
Mevcut performansını da ekleyeyim belki alan olur kartın gücü son 1 yılda yine yükselmiş adamlar drive ata ata ciddi yükseltti bu seriyi 3060 ve 6600 ün üstünde şuan saf güçte Intelin çakma dlss i de fena değil iyi yükseltiyor performansı FSR de düzgün çalışıyor.
Ek not: Yazılım içerisinden birkaç ayar yapmanız lazım yoksa kart baya ısınıyor optimize ayarlarla baya dengeleniyor ısı.
optimizeyi nasıl yapıcaz ? şu an driverlarını yükledim kart da aşırı ısnma yok şu an ama henüz oyuna girmedim

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,061
İsim
Kadir
optimizeyi nasıl yapıcaz ? şu an driverlarını yükledim kart da aşırı ısnma yok şu an ama henüz oyuna girmedim
İntel yazılımının içinde performans bölümü var performansın içinde yapılandırmaya tıkla
1728675096210.png

Riqel

80+
kart her driver güncellemesinde upgrade oluyor gibi :D

Top Bottom