Spec-Delta RGB kontrol edemiyorum, nasıl yapabilirim?

kudret07

80+
Reaksiyon skoru
22
Dün sistemimi corsair spec-delta rgb modelinin içinde topladım fakat kasanın rgblerini kontrol edemiyorum anakartım gıgabyte b450m s2h yardımcı olur musunuz ?

Kasanın cam kapağını sök öndeki 3 fana yakın ufak bir kontrolcü olacak. Oradan düğmelerle kontrol edebilirsin.

Öndeki 3 fana yakın aşağıda. Çok ufak bir şey araya falan da kaçmış olabilir. Üzerinde 3 küçük düğme var. İyi bak.
bayağı içine kaçmış gözükmüyor bile başka bir yöntem yok
mudur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk kasayı acınca sag tarafta arkada olması lazım

aynı kasa aynı anakart bende de var
sorunu nasıl çözdün ?

mudur ?
Belki kabloyu direk anakartınıza bağlamışlardır. Bilgisayar üzerinden kontrol edilebiliyor olma ihtimali var. Ama yazılımın adını bilmiyorum maalesef.

Belki kabloyu direk anakartınıza bağlamışlardır. Bilgisayar üzerinden kontrol edilebiliyor olma ihtimali var. Ama yazılımın adını bilmiyorum maalesef.
arkadas haklı bak ekran kartının üstünü anakartı cekip atabilir misin eğer anakarta baglamıslarsa rgb fusion uygulamasıyla kontrol edersin

mudur ?

sorunu nasıl çözdün ?
sorun yok ki orda basarak değiştirebiliyorum sen bi fotograf atarsan yaredımcı olabilirim

arkadas haklı bak ekran kartının üstünü anakartı cekip atabilir misin eğer anakarta baglamıslarsa RGB fusion uygulamasıyla kontrol edersin

sorun yok ki orda basarak değiştirebiliyorum sen bi fotograf atarsan yaredımcı olabilirim
anakarta bağlanmış fakat fusion uygulamasınıda çözemedim

nasıl kullanıldığını bilmiyorum

1591095555395.webp

knk acılınca nasıl geliyor uygulama foto atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011