Arkadaşlar Spec Deltadan daha uygun ama onun gibi bir kasa arıyorum
onun gibi olmasa daiyi olsun yeter
Bi tane kasa buldum benArkadaşlar Spec Deltadan daha uygun ama onun gibi bir kasa arıyorum
onun gibi olmasa daiyi olsun yeter
psu dahil olsa ??![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Uzun süre iş görmez o kasa.Bi tane kasa buldum ben
GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3030B ITOPYA'da.www.itopya.com
PSU
![]()
Fsp Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Fsp Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
bu iş görürmü?? uzun bi süree
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU dahil olsa ??
Çok hava alan bir model değil. Dark Guardian daha iyi olur.Bi tane kasa buldum ben
https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g3030b-RGB-usb-30-mid-tower-kasa/
psu önerirmisin yanına ? çok iyi olur468 TL
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Sharkoon SHP650 V2 olabilir.ama PSU yok uygun fiyat PSU önerisi varmı?
Bütçe?PSU önerirmisin yanına ? çok iyi olur
FSP 500W alabilirsin yanına.PSU önerirmisin yanına ? çok iyi olur