🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Gel beraber olsunAfiyet olsun.
Gel beraber olsunAfiyet olsun.
ben bu kadar boş bir oyun daha görmedim tek yapılabilecek şey rtx açıp 10dk şehir gezip çıkmak aldığıma pişman olduğum tek oyun olabilirŞu oyunun yeterince konuşulmadığını düşünüyorum ya. Hayatımda oynadığım oynaması en zevkli oyundu.
Hocam combatı aşırı zevkli bi oyun ben gamepadle oynuyorum dövüşürken bu kadar zevk aldığım bi oyun olmamıştıben bu kadar boş bir oyun daha görmedim tek yapılabilecek şey rtx açıp 10dk şehir gezip çıkmak aldığıma pişman olduğum tek oyun olabilir
God of war da aldım days goneKeşke de ona şu an para ayiramam hocam Teşekkür ederim, keyifli oyunlar diliyorum size.
Ps5 de oynamıştımDays Gone pek tavsiye etmiyorum ancak seveni pek tabii cok. Iyi oyunlar tekrardan.
sizce alınır mı alınırsa bile nasıl oluyor kod mu gönderiyor mu etaili bilmiyorum steama mı düşüyor nasıl oluyorMarvel's Spider-Man Remastered PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Marvel's Spider-Man Remastered bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
eTailMan25 indirim kodu ile.
yani steam kütüphaneme geliyor yani değil miKod veriyor, Steam'den etkinlestiriyorsunuz. Oyunu oynamadim ama genel olarak sevildi.
sizce alınır mı yoksa daha indirim olur mu bahar indirimi vs.Evet.