Neler Yeni

Spider-Man: No Way Home ne zaman internete düşer? (SPOILER YOK)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
3D izledim gözlüklüyüm gözlük üstüne taktım diğer gözlüğü ama 3D çok kötüydü gözlerim yandı hep yaşlar aktı gözlerimden.Ve 3D'yi gerektirecek bir sahne efekt falan yok.
katılıyorum 3dlik iş yok gereksizdi ama sizin sinemadan sanırım ben cok rahattım

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ve filme 100 üzerinden puan verecek olursam bu 100 olurdu.100 üzerinden vermemin sebebi kırılacak her hangi bir şeyden puan olması.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
3D izledim gözlüklüyüm gözlük üstüne taktım diğer gözlüğü ama 3D çok kötüydü gözlerim yandı hep yaşlar aktı gözlerimden.Ve 3D'yi gerektirecek bir sahne efekt falan yok.
Kesinlikle katılıyorum. 3D tamamen tüm film zevkini kaçırıyor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Şimdi çıktım eve gidiyorum. Müko Bi filmdi. Harika şeyler bekliyor sizi. Gidip sinemada izleyin.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
katılıyorum 3dlik iş yok gereksizdi ama sizin sinemadan sanırım ben cok rahattım
İlk başlarda yandı alıştım sonra.Ben de 30 dakika önce çıktım filmden.Sonra ki 2 sahneyi izledin mi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Şimdi çıktım eve gidiyorum. Müko Bi filmdi. Harika şeyler bekliyor sizi. Gidip sinemada izleyin.
Ben izledim zaten, konuyu okumanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam internete yazın her sitede karşınıza çıkıyor 2 tane reklam geççeksiniz bitti :)
Ben de aradım tabii ki ama ya telif hakkı nedeniyle kaldırıldı yazısı çıkıyor ya da hiç film çıkmıyor direkt fragman gösteriyor sadece. Eğer düzgün bir çekimin olduğu bir linki bana özelden atarsanız çok sevinirim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ek olarak feci Bi spoiler videom var. Atmamak için zor tuttuyorum kendimi.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
İlk başlarda yandı alıştım sonra.Ben de 30 dakika önce çıktım filmden.Sonra ki 2 sahneyi izledin mi
evet izledim 1. sahne beni hype ladı bekliyorum heyecanla sonraki filmi 2. ise güldürdü ve filmde (SPOİLER)
"neden venom çıkmadı dedim ya sırf venom için gittim ama sadece after credit de çıktı of of"]
güzeldi ama

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
evet izledim 1. sahne beni hype ladı bekliyorum heyecanla sonraki filmi 2. ise güldürdü ve filmde (SPOİLER) güzeldi ama
İlk after credits gerçekten çok epik bir şeydi. Devamını çok merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana demedim ki. Genel olarak konuştum. Bitirelim mi konuyu?
Birinin yorumuna yanıt olarak yazmamışsınız ya, direkt bana diyorsunuz sandım izleyin diye. Yanlış anlamışım.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
İlk after credits gerçekten çok epik bir şeydi. Devamını çok merak ediyorum.
kesinlikle elim ayagım titredi ilk crediti izleyince efektler filan da muhteşemdi ve filmdeki ayna dünyası kısmı muhteşemdi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
evet izledim 1. sahne beni hype ladı bekliyorum heyecanla sonraki filmi 2. ise güldürdü ve filmde (SPOİLER)
"neden venom çıkmadı dedim ya sırf venom için gittim ama sadece after credit de çıktı of of"]
güzeldi ama
After creditste neler vardı arkadaşlar? Otopark ücretsiz olsun diye biter bitmez çıktım filmden.

Top Bottom