Neler Yeni

Spider-Man: No Way Home ne zaman internete düşer? (SPOILER YOK)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
After creditste neler vardı arkadaşlar? Otopark ücretsiz olsun diye biter bitmez çıktım filmden.
yazıyorum spoiler tagi altında bakmak istemeyen bakmasın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" 1. after credit de doctor strange'in sahnesini gösterdi ve çıkıcak strange filmi için sahneler gösterdi 1 dklık fragman tadında wanda filan vardı 2. de ise venomu bir barda bulduk kafayı bulmuş uzaylılar parlak taş istemez ( thanos hakkında konuşuyor ) onlar beyin yer diyor :D sonra barmen parayı istediği zaman da kendi evrenine tesadüfen geri dönüyor D:"]

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
After creditste neler vardı arkadaşlar? Otopark ücretsiz olsun diye biter bitmez çıktım filmden.
SPOILER: İlkinde Venom'un bir barda oturup içki içtiğini gördük, evrenler arası portal açılınca o da Spider-Man evrenine gelmiş. Sonra Dr. Strange büyüyü yapıp tüm karakterleri göndermişti ya, Venom da o ara kaybolmuş ve kendi evrenine geri dönmüş. Ama yok olduktan sonra kamera masanın üstüne doğru indi ve bir parça simbiyot (Venom'un simbiyotu) orada duruyordu. 2. after credits'te ise Dr. Strange'in yeni filminden birkaç şey gördük. İlk filmdeki siyahi olan (adını hatırlamıyorum) büyücü var, Wanda var. Strange'in çoklu evreni anlamasına falan yardım ediyordu Wanda.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Yeni seri ne zaman gelir acaba

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öncelikle bu konu altına lütfen spoiler yazmayın, filmi henüz izlememiş kişiler olabilir.

Ben 17 Aralık günü filmi sinemada 3D bir şekilde izledim. Ancak gözlüklü biri olduğum için 3D gözlük beni çok rahatsız etti ve filmi çok karanlıklaştırdı. Bazı önemli noktalarda çok karanlık olduğu için seyir zevki biraz kaçınca azıcık üzülmedim değil. Ben bu filmi internete çıktığı zaman kesinlikle yeniden izleyeceğim. Ancak sinema filmleri ne kadar süre sonra internete düşüyor hiç bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirir misiniz? Sinema çekimi olmayan, normal film ne zaman düşer?
Film 16 Aralıkta internete düştü bile.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
1 ay bekleyeceğine 20 lira ver sinemada izle.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Dusmax