Neler Yeni

Spider-Man: No Way Home ne zaman internete düşer? (SPOILER YOK)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Ben izledim zaten, konuyu okumanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aradım tabii ki ama ya telif hakkı nedeniyle kaldırıldı yazısı çıkıyor ya da hiç film çıkmıyor direkt fragman gösteriyor sadece. Eğer düzgün bir çekimin olduğu bir linki bana özelden atarsanız çok sevinirim.
özelden atıyorum hocam biraz geç baktım k.b

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Bana da atabilir misiniz?
arkadaşlar google yazınca film direk bütün sitelerde çıkıyor altyazı şeklinde türkçe dublaj şeklinde yazıyor netten bakınız.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Abi film çok güzel ve duygusal 🥺
Ah be Andrew…

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben de 3D izledim. Sanırım son 3D deneyimim oldu. Bir daha izlemeyi düşünmüyorum. Cidden seyir zevkini baltalıyor. Gözlüğü taktığın an siyah perde inmiş gibi oluyor. Renkler koyulaşıyor. Pek bir olayı olduğunu da düşünmüyorum. Yalnızca oyuncuları ön plana çıkarıyor, arka planı bulanık gösteriyor. Haliyle kısmen daha yakındaymış gibi gözüküyor. Yok aşırı gerçekçi, yok dokunacakmışsın gibi oluyor, yok üç boyutu da fark ediliyor cart curt hepsi palavra. Portre moduyla fotoğraf çekilmiş gibi oyuncular öne çıkıyor sadece. 2D'ye göre daha bulanık sahnelere sahip bir de. Hele hareketli sahnelerde neredeyse sadece karakteri görebiliyoruz düzgün şekilde. Önermiyorum ben de. Zaten gündelik hayatta sürekli 2D izliyoruz. Hiçbir eksikliğini çekmezsiniz 3D izlememenin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Ben de 3D izledim. Sanırım son 3D deneyimim oldu. Bir daha izlemeyi düşünmüyorum. Cidden seyir zevkini baltalıyor. Gözlüğü taktığın an siyah perde inmiş gibi oluyor. Renkler koyulaşıyor. Pek bir olayı olduğunu da düşünmüyorum. Yalnızca oyuncuları ön plana çıkarıyor, arka planı bulanık gösteriyor. Haliyle kısmen daha yakındaymış gibi gözüküyor. Yok aşırı gerçekçi, yok dokunacakmışsın gibi oluyor, yok üç boyutu da fark ediliyor cart curt hepsi palavra. Portre moduyla fotoğraf çekilmiş gibi oyuncular öne çıkıyor sadece. 2D'ye göre daha bulanık sahnelere sahip bir de. Hele hareketli sahnelerde neredeyse sadece karakteri görebiliyoruz düzgün şekilde. Önermiyorum ben de. Zaten gündelik hayatta sürekli 2D izliyoruz. Hiçbir eksikliğini çekmezsiniz 3D izlememenin.
İmax’de hep 3d :/. Mecburi izliyorum. Aslında 2d imax izledim bazı filmleri ama böyle büyük filmler hep 3d.

Erimtan

80+ Bronze
Şu sinemalardaki 3D sevdasını anlıyamıyorum arkadaş bir benmi sevmiyorum bu teknolojiyi kesinlikle gereksiz bir şey. 2d seans bile açmıyorlar.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Şu sinemalardaki 3D sevdasını anlıyamıyorum arkadaş bir benmi sevmiyorum bu teknolojiyi kesinlikle gereksiz bir şey. 2d seans bile açmıyorlar.
Katılıyorum ya. Hem karanlık oluyor 3D hem de göz yoruyor. Bir de gözlüklü biriysen zaten iyice işkence gibi.

Ilar

80+ Bronze
arkadaşlar google yazınca film direk bütün sitelerde çıkıyor altyazı şeklinde türkçe dublaj şeklinde yazıyor netten bakınız.
Eğer, bak altını çize çize yazıyorum, SİNEMA ÇEKİMİ OLMAYAN şekilde varsa atabilir misin?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Eğer, bak altını çize çize yazıyorum, SİNEMA ÇEKİMİ OLMAYAN şekilde varsa atabilir misin?
Ben de aynı şekilde istiyorum da arkadaş illa sinema çekimlerinin olduğu sitelere bakmamızı istiyor :D.

Top Bottom