Neler Yeni

Spider-man oyununda kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Muhammet yazgan
eski pcmde crack spiderman remasted oyunu vardı %35ini bitirmiştim şimdi yeni pcde steamdan aldım eskiden oynadığım yere kadar gelmenin bir yolu var mıdır?

ANYA

80+ Bronze
steamda aldıysan cloud açıksa evet nerde kaldıysan orda devam edersin, edit: haa crack ile oynadıysan bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Muhammet yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamda aldıysan cloud açıksa evet nerde kaldıysan orda devam edersin, edit: haa crack ile oynadıysan bilmiyorum
bi site vardı eskiden oyunlardaki görevler dosya halinde oyunun içindeki klasörle değiştirince attığın yerdeki görevden devam ediyodun gta san andreasta yapmıştım

ANYA

80+ Bronze
bi site vardı eskiden oyunlardaki görevler dosya halinde oyunun içindeki klasörle değiştirince attığın yerdeki görevden devam ediyodun gta san andreasta yapmıştım
bende yapmıştım hatırlamıyorsam çalıştırda appdata ya bak orda save oluyordur ama oyun sürüm farklıysa belki hata verebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Muhammet yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
appdatada olmaz eski pcdeydi oyun

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Eray Fındık
nasıl oluyor hocam ben paylaşımlı hesapta oynuyordum hesap değişti oyun baştan başladı :/

Top Bottom