Neler Yeni

Spider-Man Remastered ve UNCHARTED

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Anonim Ankh
Merhaba arkadaşlar bu oyunlar şuan indirimde ama steamde kış indirimleri 22 aralıkta başlayacak acaba daha fazla indirime girer mi çünkü şuanki indirimleri 22 aralığa kadar devam edecek, şuan alır da kış indirimlerinde daha fazla indirime girerse benim için kötü olur, şimdi almaz isem kış indirimlerinde de bir daha indirime girmezse bu sefer de alamamış olacağım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu girer mi 22 aralıkta indirimleri bitip yine aynı gün girer mi indirime

Helixo

80+ Bronze
iki oyunda indirimde şuan
Merhaba arkadaşlar bu oyunlar şuan indirimde ama steamde kış indirimleri 22 aralıkta başlayacak acaba daha fazla indirime girer mi çünkü şuanki indirimleri 22 aralığa kadar devam edecek, şuan alır da kış indirimlerinde daha fazla indirime girerse benim için kötü olur, şimdi almaz isem kış indirimlerinde de bir daha indirime girmezse bu sefer de alamamış olacağım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu girer mi 22 aralıkta indirimleri bitip yine aynı gün girer mi indirime
Mesaj otomatik birleştirildi:

epic kuponu kullanarak alabilirsin

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iki oyunda indirimde şuan

Mesaj otomatik birleştirildi:

epic kuponu kullanarak alabilirsin
steam için sordum ucuz olanı steamden pahalı olanı epicten alıcam bazı durumlardan dolayı
indirimde olduğunu biliyorum zaten kış indirimlerinde daha fazla girer mi diye sordum

Top Bottom