İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,990
Hepsiburada Premium özel indirim. Şaka gibi fiyat. Almayı düşünen varsa hemen çeksin.
evet 25w pps şarj desteği var adaptörün. samsunglar 25w ve 45w olan için pps ve pps 2.0 kullanıyorbunu samsung a34 ile kullanabilir miyim ?
Aldım teşekkürler.Hepsiburada Premium özel indirim. Şaka gibi fiyat. Almayı düşünen varsa hemen çeksin.
yanı ne farkı olur kendı orjınal adaptoru ile arasında ? sarj dolum süresı mıevet 25w pps şarj desteği var adaptörün. samsunglar 25w ve 45w olan için pps ve pps 2.0 kullanıyor
yok farkı olmaz 25w destekliyor sanırım zaten en iyi hızı odur orijinal adaptör de pps bilgi amaçlı yazmıştım. 45w destekleyen telefonlarda pps 2.0 var a34 pps sanırım 25w olanyanı ne farkı olur kendı orjınal adaptoru ile arasında ? sarj dolum süresı mı
o zaman devam edeyim ben orjınal ile indirim görünce herşeyi alasım geliyo xdyok farkı olmaz 25w destekliyor sanırım zaten en iyi hızı odur orijinal adaptör de pps bilgi amaçlı yazmıştım. 45w destekleyen telefonlarda pps 2.0 var a34 pps sanırım 25w olan
25w orijinal varsa gerek yoko zaman devam edeyim ben orjınal ile indirim görünce herşeyi alasım geliyo xd