Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo 🔥389TL🔥

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Telefonum Realme GT 2 Pro Süper hızlı şarj özelliği var ama bu şarj aleti telefonumu hızlı şarj etmedi. kendi şarj aletim ortlama 35-40 dk %90-95 oluyor. Sorun mu var diye Samsung s22 de denedim hızlı şarj etti. Şarj aleti de kablosu da kalite hissi veriyor.
Etmez. Realme'nin şarjı özeldir kendi adaptörünü alman gerekiyor dünya para verip. Hatta Realme'nin adaptörüyle başka telefonları da düzgün şarj edemiyorsun çok yavaş şarj eder :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mirhab loran
Etmez. Realme'nin şarjı özeldir kendi adaptörünü alman gerekiyor dünya para verip. Hatta Realme'nin adaptörüyle başka telefonları da düzgün şarj edemiyorsun çok yavaş şarj eder :D
Aynen öyle oldu valla 😃 Realme nin şarj aleti başka telefonları hızlı şarj etmiyor .

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Verilen paraya değer mi sizce elimde xiomi note 9 pro 35w lık aleti var ama 1 adet daha lazım. bazen hanım ile şarj konusundan baş başa kalıyoruz dönüşümlü kullanıyoruz.

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
Verilen paraya değer mi sizce elimde xiomi note 9 pro 35w lık aleti var ama 1 adet daha lazım. bazen hanım ile şarj konusundan baş başa kalıyoruz dönüşümlü kullanıyoruz.
Bende aldım hocam şuanda gayet güzel ve hızlı ısınma olayıda yok uzun süre kullanımda göreceğiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aykut Adil Çınar
Poco x3 NFC ile kullanıyorum ürün kaliteli hızlı şarj ediyor fakat turbo şarj desteği yok xiaominin kendi adaptörü destekliyor onu büyük ihitmalle

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Huawei mate 20 pro için denedim 18w lık adaptörüyle bir farkı olmadı iade etmiştim.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir
ürün muazzam arkadaşlar, 1 ay kadar önce aldım. bu kalite için fiyatı ucuz. dandik pazar mallarını dahi 200 250 ye satıyorlar

Top Bottom