IOS Spigen 65W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti 599₺

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
599
Alabilirsin kalitelidir.

Alabilirsin hatta çok iyi bir tercih olur kendim de kullanıyorum. Birden fazla cihaz için çok işe yarıyor, önceden de iphone 12 mini ile 3 yıl boyunca 30w versiyonunu kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Orijinal adaptörler gereksiz pahalı, bir esprisi yok ve birden çok cihazı şarj eden versiyonları daha da pahalı.

Alabilirsin hatta çok iyi bir tercih olur kendim de kullanıyorum. Birden fazla cihaz için çok işe yarıyor, önceden de iphone 12 mini ile 3 yıl boyunca 30w versiyonunu kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Orijinal adaptörler gereksiz pahalı, bir esprisi yok ve birden çok cihazı şarj eden versiyonları daha da pahalı.
ya aslında konu hakkında çok bilgim olmadığı için biraz korkuyorum bu sebeple insan o kadar para verdikten sonra gözü gibi bakması gerekiyor teşekkür ederim

ya aslında konu hakkında çok bilgim olmadığı için biraz korkuyorum bu sebeple insan o kadar para verdikten sonra gözü gibi bakması gerekiyor teşekkür ederim
Dert etmenize gerek yok, gayet kaliteli ürünlerdir.

Iphone 16 pro kullanıcısıyım, orijinal şarj adaptöründen coil whine gibi sesler geliyor çatırtı gibi daha çok herhangi bir zarara uğramamak için bunu alabilir miyim ?

Satıcı: HepsiBurada

kafama bir şey takıldı 65 watt da 16 pro nasıl 1 saatde 85 olabiliyor ben 20 watt lık orijinal adaptör kullanıyorum %80 sınırında tutuyorum telefonu 1 saatden daha kısa sürede %80 oluyor veri hatalı sanırım ve ya telefonun belli bir limiti var diyeceğim ama orijinal adaptör gene daha hızlı oluyor ilginç.

Bu arada kutudan çıkan orijinal kablo ile kullanacağım bunun watt çekişini düşüreceğini yazanlar gördüm doğruluğu nedir?

kafama bir şey takıldı 65 watt da 16 pro nasıl 1 saatde 85 olabiliyor ben 20 watt lık orijinal adaptör kullanıyorum %80 sınırında tutuyorum telefonu 1 saatden daha kısa sürede %80 oluyor veri hatalı sanırım ve ya telefonun belli bir limiti var diyeceğim ama orijinal adaptör gene daha hızlı oluyor ilginç.
%80 üstünde şarj alma hızı ciddi şekilde düşüyor. Rastgele bir hesaplama yapayım 1 saatte 0-80 şarj oluyorken 80-100 arası yarım saat sürebiliyor.

65w adaptör olması bir şeyi değiştirmez o sadece yüksek w çekebilen cihazlar içindir. 16 pro 25-27w arası çekiyor üstü kalsın diyor. Tablet, dizüstü bilgisayar şarj ederseniz 65w tamamını kullanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,445
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri