🔥İndirim Spigen 65W USB-C 2 Port Şarj Aleti 449₺ Amazon (150₺) Yeni Hesap İndirimi

Kemal_Bey

80+
Reaksiyon skoru
188
Amazon uygulamasından yapacağın ilk 450₺ ve üzeri alışverişe Amazon 150₺ indirim veriyor.(Kampanya amazon.com.tr satıcı ürünlerde geçerlidir.) Fiyatı 599₺ olan bu adaptör indirimle 449₺ ye düşüyor. Yeni hesapla da girip indirimi kullanabilirsiniz, ben o şekilde yapıp siyah renk sipariş verdim.
1000103130.webp

Siyah
1000103132.webp

Beyaz
1000103134.webp

kankam bu indirim değil alışveriş tavsiyesi olur yalnız.
İndirim hep kupon veya yüzdesel olarak belirtilen indirimler olmuyor sonuc olarak burada ürünün fiyatı avantajlı fiyat katogorisine girmişmi girmemişmi ona bakmak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Fiyat

kankam bu indirim değil alışveriş tavsiyesi olur yalnız.
Boş konuşmayın kardeşim. İnsanlar uyguna bir şeyler alabilsin diye paylaşım yapıyoruz, üstünü karalamayın. Ben burada herhangi bir kazanç sağlamıyorum, şarj aleti arayan bir kişinin önüne çıksa ve faydalansa kardır.

Boş konuşmayın kardeşim. İnsanlar uyguna bir şeyler alabilsin diye paylaşım yapıyoruz, üstünü karalamayın. Ben burada herhangi bir kazanç sağlamıyorum, şarj aleti arayan bir kişinin önüne çıksa ve faydalansa kardır.
sen boş konuşma la bebe efendi ol.
üstünü karaladığım yok yazdığım yazıdan karalama mı çıkardın?

samsung cep telefonu kullananlar bu tarz cihazlar şarj hızınızı yavaşlatıyor mu ? benim cihazım s20fe fakat mesela 60w bir adaptör (orj. huwai) telefona ait takınca ilk başta 45dk tahmini yazıyor fakat sonra 1 saat 25dk'ya çıkarıyor. 1-2 dk geçtikten sonra şarj aletinin samsung olmadığını anlayıp kasten yavaşlatıyor ama mesela samsung 25w orj. başlık takarsam dakikası dakikasına tam doğru şekilde şarj ediyor 37dk civarı. 15w takarsamda 45dk.

sanırım telefonlarda şarj aletinin markası uymayınca süreyi uzatıp şarj hızını kısıyor dikkatli kullanıcılar fark etmiştir bunlarda nasıl ?

heleki bilgisayara takarsam vay halime. usb ile bağlıyorum 2saat 10dk diyor fakat 1-2dk geçtikten sonra onuda anlıyor tahmini şarj 5 saati geçiyor ekranda

samsung cep telefonu kullananlar bu tarz cihazlar şarj hızınızı yavaşlatıyor mu ? benim cihazım s20fe fakat mesela 60w bir adaptör (orj. huwai) telefona ait takınca ilk başta 45dk tahmini yazıyor fakat sonra 1 saat 25dk'ya çıkarıyor. 1-2 dk geçtikten sonra şarj aletinin samsung olmadığını anlayıp kasten yavaşlatıyor ama mesela samsung 25w orj. başlık takarsam dakikası dakikasına tam doğru şekilde şarj ediyor 37dk civarı. 15w takarsamda 45dk.

sanırım telefonlarda şarj aletinin markası uymayınca süreyi uzatıp şarj hızını kısıyor dikkatli kullanıcılar fark etmiştir bunlarda nasıl ?

heleki bilgisayara takarsam vay halime. usb ile bağlıyorum 2saat 10dk diyor fakat 1-2dk geçtikten sonra onuda anlıyor tahmini şarj 5 saati geçiyor ekranda
Her marka farklı hızlı şarj protokolü kullanınca sen de doğal olarak o protokol olmayan bir şarj aleti takınca işler değişiyor.

Samsung için ops
iPhone için of
OnePlus için svooc
Gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye