Sepette 400 gözüküyor799₺ olmuş
etmezSepette 400 gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon şarj eder mi
Hocam aliexpresste telefon için olan bile var ve ilk alışveriş indirimiyle 300 e falan geliyor bunlara bu kadar para vermeyin.
50 bin liralık cihazı adam elin çinlisinin ürettiğine mi emanet edecek sence ?Hocam aliexpresste telefon için olan bile var ve ilk alışveriş indirimiyle 300 e falan geliyor bunlara bu kadar para vermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 In 1 kablosuz Åarj standı Pad iPhone 15 14 13 12 11 X Apple Ä°zle Airpods masa telefonu Åarj hızlı Åarj Dock istasyonu - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Elin çinlisi dediğin TÜV belgesi alıyorsa evet Kaldı ki adaptörünü sen alıyorsun ve çıkışları sen veriyorsun bu cihazda yani bu üründen pek bir farkı yok. Gerekli testleri yaptım ve güzel çalışıyor. Önyargılı olmamayı tavsiye ediyorum ,şu an kullandığımız çoğu hammadde de çinden geliyor zaten.50 bin liralık cihazı adam elin çinlisinin ürettiğine mi emanet edecek sence ?
Pil akmasının sebebi çinko karbon pillerdeki çinkodur lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Şu an çinko bazlı bir pil kullanmıyoruz yani söylediğin şey imkansız.80 90 bine iphone almışsın gidiyorsun 300 liralık dock alıyorsun nerden mantık ? ben bile galaxy serisini kullanıyorum telefonumu şarj ettiğim kablosuz şarj bile samsung orjinal wireless charger.
wireless şarj bulunan her cihaz pahalıdır gidip kimse 300 liraya almaz bu attığınız bence sende alma. uyandığında telefonun bataryasında ki iyonların masandan aktığını görebilirsin çünkü
ya ben sana mübalağa yapıyorum iyon demem puding akıyor derim sen anla işte.Pil akmasının sebebi çinko karbon pillerdeki çinkodur lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Şu an çinko bazlı bir pil kullanmıyoruz yani söylediğin şey imkansız.
Ben aldığım ürünün muadilini attım dostum , benim aldığım TÜV belgeliydi biraz almayı düşünen bakabilir. 15 W teslim etmez diyen kişilerin 5A adaptör kullandığı için 15W alamadıkları ortada çünkü ben alıyorumal sana tüv belgesi gerçi ben o belgeyi göremedim ama
allahtan yorumlar var aliexpresste attığın ürünün
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yukarda tüv belgeli dedin ama attığın ürün için şimdi de muadili diyorsun.Ben aldığım ürünün muadilini attım dostum , benim aldığım TÜV belgeliydi biraz almayı düşünen bakabilir. 15 W teslim etmez diyen kişilerin 5A adaptör kullandığı için 15W alamadıkları ortada çünkü ben alıyorum
Dostum belli ki elektronik konusunda çok az bilgilisin biraz beklersen aliexpress hesabıma giriyorum , kaldı ki bu ürünün de altında sertifikasyonlarının belgeleri eklenmiş. Fakat olaya araştırmacı gibi değil avukat gibi yaklaştığın için sadece attığım linke tıklayıp 1 yıldızlı yorumlardan ss attın. İncelemeye ihtiyaç bile duymadın. Test etmeden bu şekilde önyargılı yaklaşmak baya sıkıntılı bir şey. Ben kendim kullanıyorum ve testlerini yaptım sertifikasyonu da tam. Bu yorumu okuyacak arkadaşlar https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.60fd3d12yhkMHi&gatewayAdapt=glo2tur burdan satın alabilirler Factory Direct Storeden geliyor. Tamamiyle güvenli , gerekli testlerde bir sıkıntı çıkarsa emin olun aliexpress yardımcı olacaktır. Arkadaş gibi önyargılı olmayın.yukarda tüv belgeli dedin ama attığın ürün için şimdi de muadili diyorsun.
benden sana tavsiye ister alırsın ister almazsın kesinlikle bu tarz cihazlardan uzak dur. binlerce para döküyoruz telefona kulaklığa yazık günah. ben yukarda attığım görselin 20 katını atarım 10 tane de video atarım da zaten bilen biliyor yorumumu okuyan arkadaşlarda attığın üründen uzak dursun tek tavsiyem bu.