Neler Yeni

🔥İndirim Spigen Apple Watch Uyumlu Kablosuz Şarj Cihazı + Dock Station 399TL

GirayHan

80+ Platinum
premium yoksa öyle gözükür

1699533364959.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
APPLE SERTİFİKALI

kendi sitesinde 900TL

Alıntıyı görüntüle

indirimde ki tüm spingenler için

Hocam aliexpresste telefon için olan bile var ve ilk alışveriş indirimiyle 300 e falan geliyor bunlara bu kadar para vermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GirayHan

80+ Platinum
Hocam aliexpresste telefon için olan bile var ve ilk alışveriş indirimiyle 300 e falan geliyor bunlara bu kadar para vermeyin.

50 bin liralık cihazı adam elin çinlisinin ürettiğine mi emanet edecek sence ?

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
50 bin liralık cihazı adam elin çinlisinin ürettiğine mi emanet edecek sence ?
Elin çinlisi dediğin TÜV belgesi alıyorsa evet :D Kaldı ki adaptörünü sen alıyorsun ve çıkışları sen veriyorsun bu cihazda yani bu üründen pek bir farkı yok. Gerekli testleri yaptım ve güzel çalışıyor. Önyargılı olmamayı tavsiye ediyorum ,şu an kullandığımız çoğu hammadde de çinden geliyor zaten.

GirayHan

80+ Platinum
80 90 bine iphone almışsın gidiyorsun 300 liralık dock alıyorsun nerden mantık ? ben bile galaxy serisini kullanıyorum telefonumu şarj ettiğim kablosuz şarj bile samsung orjinal wireless charger.

wireless şarj bulunan her cihaz pahalıdır gidip kimse 300 liraya almaz bu attığınız bence sende alma. uyandığında telefonun bataryasında ki iyonların masandan aktığını görebilirsin çünkü :D

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
80 90 bine iphone almışsın gidiyorsun 300 liralık dock alıyorsun nerden mantık ? ben bile galaxy serisini kullanıyorum telefonumu şarj ettiğim kablosuz şarj bile samsung orjinal wireless charger.

wireless şarj bulunan her cihaz pahalıdır gidip kimse 300 liraya almaz bu attığınız bence sende alma. uyandığında telefonun bataryasında ki iyonların masandan aktığını görebilirsin çünkü :D
Pil akmasının sebebi çinko karbon pillerdeki çinkodur lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Şu an çinko bazlı bir pil kullanmıyoruz yani söylediğin şey imkansız.

GirayHan

80+ Platinum
al sana tüv belgesi gerçi ben o belgeyi göremedim ama

allahtan yorumlar var aliexpresste attığın ürünün

1699534602111.png

1699534629758.png

Pil akmasının sebebi çinko karbon pillerdeki çinkodur lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Şu an çinko bazlı bir pil kullanmıyoruz yani söylediğin şey imkansız.
ya ben sana mübalağa yapıyorum iyon demem puding akıyor derim sen anla işte. :D

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S

GirayHan

80+ Platinum
Ben aldığım ürünün muadilini attım dostum , benim aldığım TÜV belgeliydi biraz almayı düşünen bakabilir. 15 W teslim etmez diyen kişilerin 5A adaptör kullandığı için 15W alamadıkları ortada çünkü ben alıyorum :D
yukarda tüv belgeli dedin ama attığın ürün için şimdi de muadili diyorsun.

benden sana tavsiye ister alırsın ister almazsın kesinlikle bu tarz cihazlardan uzak dur. binlerce para döküyoruz telefona kulaklığa yazık günah. ben yukarda attığım görselin 20 katını atarım 10 tane de video atarım da zaten bilen biliyor yorumumu okuyan arkadaşlarda attığın üründen uzak dursun tek tavsiyem bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Ben de aldım bir tane, teşekkür ederim.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
yukarda tüv belgeli dedin ama attığın ürün için şimdi de muadili diyorsun.

benden sana tavsiye ister alırsın ister almazsın kesinlikle bu tarz cihazlardan uzak dur. binlerce para döküyoruz telefona kulaklığa yazık günah. ben yukarda attığım görselin 20 katını atarım 10 tane de video atarım da zaten bilen biliyor yorumumu okuyan arkadaşlarda attığın üründen uzak dursun tek tavsiyem bu.
Dostum belli ki elektronik konusunda çok az bilgilisin biraz beklersen aliexpress hesabıma giriyorum , kaldı ki bu ürünün de altında sertifikasyonlarının belgeleri eklenmiş. Fakat olaya araştırmacı gibi değil avukat gibi yaklaştığın için sadece attığım linke tıklayıp 1 yıldızlı yorumlardan ss attın. İncelemeye ihtiyaç bile duymadın. Test etmeden bu şekilde önyargılı yaklaşmak baya sıkıntılı bir şey. Ben kendim kullanıyorum ve testlerini yaptım sertifikasyonu da tam. Bu yorumu okuyacak arkadaşlar https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.60fd3d12yhkMHi&gatewayAdapt=glo2tur burdan satın alabilirler Factory Direct Storeden geliyor. Tamamiyle güvenli , gerekli testlerde bir sıkıntı çıkarsa emin olun aliexpress yardımcı olacaktır. Arkadaş gibi önyargılı olmayın.

Bu arada 4084 yorum almış ürün ve sen neden olduğunu bilmediğin belki de adaptörden kaynaklanan bir sorunu ürünü karalamak için kullanıyorsun o daha komik.

Top Bottom