Neler Yeni

Spoiler yiyince ne hissediyorsunuz ?

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
hazarcoban
Yıllardır beklediğiniz bir oyun God of war veya Avangers gibi üst düzey en sevdiğiniz filmler hakkında spoiler yiyince ne hissediyorsunuz.Şahsen
yanlışlıkla söyleyenlere kırgınlığım yok ama bile bile söyleyenirse bana ciddi olaylar silsilesi başlayabilir

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,434
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Spoiler uyarısı vermeden spoiler veren insanların konularına girince

1727901242320.png

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Abartmaya ne gerek var abi he öylemiymiş deyip geçiyorum. Sen kızınca zevke geliyorlar

Dolar

80+ Silver
Yıllardır beklediğiniz bir oyun God of war veya Avangers gibi üst düzey en sevdiğiniz filmler hakkında spoiler yiyince ne hissediyorsunuz.Şahsen
yanlışlıkla söyleyenlere kırgınlığım yok ama bile bile söyleyenirse bana ciddi olaylar silsilesi başlayabilir
Bende garip bir huy var. Uzun süren bir oyuna başlayınca hikayenin sonunu merak ediyorum ve kendi isteğimle spoiler yiyorum

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
IMG_0176.jpeg

kanka bunu nasil yiyosun ya (!)

saka bi yana ben bazen izledigim dizilerin ileriki bolumlerinden kesitler izliyorum beni etkilemiyor.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
umrumda olmaz ben film izlemem kitap okurum kitap spoileri veren adam çıkmaz şayet kitap okuyan adam böyle bir terbiyesizliğe girmez. bundan dolayı kitap okurum film pek izlemem. çoğu filmin kitabı da vardır kitap okurum. film pek izlenmez bana göre sinemaya gitmeye gerek yok. boşuna para harcamaya ne gerek var. bilgisayardan intenrtetten zaten her şey var. kitap okumak daha faydalı hem zihin gelişir hem gözler.

The Semih

80+ Gold
Hayatımda yediğim en büyük spoiler en çok beklediğim oyun RDR2 yi satın almadan finali söylemeleriydi. Nasıl hissettim biliyonmu, oyunun muhteşem dünyasına heyecanlı girecekken sanki her şey yarım yamalak hissettirmişti, hani zevk alıyosun ama almıyosun. İşte öyle bir etki bırakıyor.

EsdeathSama

80+ Bronze
Bilmediğim şeyi oynamıyorum veya izleyemiyorum zaten :) kasıtlı olarak kendim girip bakıyorum ne oluyor ne bitiyor, ne nasıl bitiyor diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,252
Üyeler
163,287
Son üye
TyphoonX
Top Bottom