Neler Yeni

spoolsv.exe trojen midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet avşar
selamlar beyler virüs total sonuç bu kaspersky kullanıyorum zaten herhangi bi proglem yok ama bazen fan fazla çalışıyo ve internette arattığımda spoolsv.exe yi mining ve trojen kelimelerini fazla gördüm Tlauncherdan geldiği içinde biraz şüpelendim sizce bi problem var mıdır

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
selamlar beyler virüs total sonuç bu kaspersky kullanıyorum zaten herhangi bi proglem yok ama bazen fan fazla çalışıyo ve internette arattığımda spoolsv.exe yi mining ve trojen kelimelerini fazla gördüm Tlauncherdan geldiği içinde biraz şüpelendim sizce bi problem var mıdır
Genelde virüs değil.
Ama ilettiğiniz dosya imzasız.
Process Explorer ile yoğun işlem yapıp yapmadığını kontrol edin.

Oriencc

80+ Bronze
Virustotal sonucuna göre temiz kaspersky avast malvarebytes hepsinden geçmiş fanların fazla çalışması bilgisayar sıcak çalıştığı için olabilir msi after burner yükleyip sıcaklık değerlerini kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet avşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virustotal sonucuna göre temiz kaspersky avast malvarebytes hepsinden geçmiş fanların fazla çalışması bilgisayar sıcak çalıştığı için olabilir msi after burner yükleyip sıcaklık değerlerini kontrol edin.
yok sıcaklığı kontrol ediyorum 60 bile görmüyo ama yinede fanlar arada coşuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde virüs değil.
Ama ilettiğiniz dosya imzasız.
Process Explorer ile yoğun işlem yapıp yapmadığını kontrol edin.
Process Explorer ile sadece virüs totale bakıyorum dediğin şeyi nasıl yapabilirim anlatabilir misin yada kaynak paylaşır mısın

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
yok sıcaklığı kontrol ediyorum 60 bile görmüyo ama yinede fanlar arada coşuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Process Explorer ile sadece virüs totale bakıyorum dediğin şeyi nasıl yapabilirim anlatabilir misin yada kaynak paylaşır mısın
Ya işlemci ya grafik kartı mining yapar.
Onlarda anormallik yoksa şüpheli değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,381
Üyeler
159,614
Son üye
muratkontas41
Top Bottom