spoolsv.exe trojen midir ?

Reaksiyon skoru
16
selamlar beyler virüs total sonuç bu kaspersky kullanıyorum zaten herhangi bi proglem yok ama bazen fan fazla çalışıyo ve internette arattığımda spoolsv.exe yi mining ve trojen kelimelerini fazla gördüm Tlauncherdan geldiği içinde biraz şüpelendim sizce bi problem var mıdır

selamlar beyler virüs total sonuç bu kaspersky kullanıyorum zaten herhangi bi proglem yok ama bazen fan fazla çalışıyo ve internette arattığımda spoolsv.exe yi mining ve trojen kelimelerini fazla gördüm Tlauncherdan geldiği içinde biraz şüpelendim sizce bi problem var mıdır
Genelde virüs değil.
Ama ilettiğiniz dosya imzasız.
Process Explorer ile yoğun işlem yapıp yapmadığını kontrol edin.

Virustotal sonucuna göre temiz kaspersky avast malvarebytes hepsinden geçmiş fanların fazla çalışması bilgisayar sıcak çalıştığı için olabilir msi after burner yükleyip sıcaklık değerlerini kontrol edin.

Virustotal sonucuna göre temiz kaspersky avast malvarebytes hepsinden geçmiş fanların fazla çalışması bilgisayar sıcak çalıştığı için olabilir msi after burner yükleyip sıcaklık değerlerini kontrol edin.
yok sıcaklığı kontrol ediyorum 60 bile görmüyo ama yinede fanlar arada coşuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde virüs değil.
Ama ilettiğiniz dosya imzasız.
Process Explorer ile yoğun işlem yapıp yapmadığını kontrol edin.
Process Explorer ile sadece virüs totale bakıyorum dediğin şeyi nasıl yapabilirim anlatabilir misin yada kaynak paylaşır mısın

yok sıcaklığı kontrol ediyorum 60 bile görmüyo ama yinede fanlar arada coşuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Process Explorer ile sadece virüs totale bakıyorum dediğin şeyi nasıl yapabilirim anlatabilir misin yada kaynak paylaşır mısın
Ya işlemci ya grafik kartı mining yapar.
Onlarda anormallik yoksa şüpheli değildir.

Geri