Neler Yeni

Spor için Kreatin Önerisi

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Bu ikisi arasındaki fark neler hangisini seçsem daha iyi olur?
Bir de bu ikisi arasında aroma dışında ne fark var?
Son olarak bu dördünden hangisini seçmem daha iyi olur veya önerdiğiniz başka bir ürün var mı?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kreatin takviyesi markadan markaya devasa farklar yaratmıyor. Bütçene uygun ve halk arasında bilinen bir marka alsan yeterli. Ek olarak gramaj ve etkisi açısında aromasız almanı tercih ederim. Kingsize falan al geç. Ben kendim Muscle Pump'tan alıyorum yani nereden aldığının pek bir önemi yok.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arif
Bu ikisi arasındaki fark neler hangisini seçsem daha iyi olur?
Bir de bu ikisi arasında aroma dışında ne fark var?
Son olarak bu dördünden hangisini seçmem daha iyi olur veya önerdiğiniz başka bir ürün var mı?
Keratin eğer saçma sapan bir yerden almıyorsan nereden aldığın çok fark etmez. Hangisi daha ucuzsa direk ona yönel. Fiyatı daha pahalı olanlar saflığı daha iyi. Eğer fiyat farkı seni yormayacaksa tercihin Creapure Kreatin almak olsun. Ama çok önemli de değil bence.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
yerli hariç ne alıyorsan al
Doğru söylüyor. Cidden paranız çok az olmadığı sürece Protein Ocean, HIQ gibi markalara yönelmeyin. HIQ iyi diyenler olacaksa da söyleyeyim, HIQ piyasada kötünün iyisi olarak geçiyor.

Aquamen

80+ Bronze
Doğru söylüyor. Cidden paranız çok az olmadığı sürece Protein Ocean, HIQ gibi markalara yönelmeyin. HIQ iyi diyenler olacaksa da söyleyeyim, HIQ piyasada kötünün iyisi olarak geçiyor.
hıq fiyatlarına bakarsak yerli markların ürünleri ile aynı fiyatta demek oluyor ki hammadde Türkiye den çıkma ama malzemeden kısmıyorlardır orası ayrı

Top Bottom