Neler Yeni

Spor için suplement önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yavuz pınaraltı
Haftada 1 kez tavuk yiyorum diğer günler kıyma ile yapılan yemekler önerebileceğin bir suplement varmı kas kütlesi için
öncelikle atletik fizik yarışmacısıyım supplement ile üst düzey kas gelişimi göremezsin beslenmen 4/4 lük olursa ekstra olarak glutamin creatine bcaa önerebilirim ya da arjinin

Gryden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Enes hekimoğlu
Hediye seçiminden 30puanı seçip yanınada 60gr karnitin alabilirsin.
Kas kütlesinin artmasına yardımcı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman protein tozu al daha sonra bcaa, kreatin vs. alırsın ucuz ve güvenilir benim de kullandıgım proteinocean'ı öneririm
Link felan varmı bir sürü protein tozu varda kafam karıştı 100 tl ye bulamıyorum

öncelikle atletik fizik yarışmacısıyım supplement ile üst düzey kas gelişimi göremezsin beslenmen 4/4 lük olursa ekstra olarak glutamin creatine bcaa önerebilirim ya da arjinin
Arjini i bir arkadaşım daha önerdi yardımcı olurmu

Keisuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Özgür Kerem Yıldız

Gryden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Enes hekimoğlu
hiiiç boş yere protein tozuna para vereyim deme ! yıllardır bu işin içindeyim ayrıyeten antrenorluk yapıyorum günlük makronu karşıla kalorini al zayıf birisiysen kalori fazlası oluştur
Yinede öneremezmsn bir toz arjinin etkisi olurmu etkisi olmaz diyorlar da

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Bir anda supplementlarla fazla etki alamazsın ama bu sana yardım edecek en sağlam supplementlardan biridir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yavuz pınaraltı
bak canım kardeşim rastgele supplement alma önce beslenme oturttur sonra de ki bende şu şu eksik ona göre al illa erken alacaksan bcaa al bana göre en iyi supplement

Keisuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Özgür Kerem Yıldız
hiiiç boş yere protein tozuna para vereyim deme ! yıllardır bu işin içindeyim ayrıyeten antrenorluk yapıyorum günlük makronu karşıla kalorini al zayıf birisiysen kalori fazlası oluştur
arkadaş fazla protein alamıyorsa ve her gün tavuğa vereceği para yoksa neden supplement almasın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yavuz pınaraltı
Kas kütlesinin artmasına yardımcı olurmu

Link felan varmı bir sürü protein tozu varda kafam karıştı 100 tl ye bulamıyorum

Arjini i bir arkadaşım daha önerdi yardımcı olurmu
bcaa al hiç kurcalama bak pişman olmazsın

arkadaş fazla protein alamıyorsa ve her gün tavuğa vereceği para yoksa neden supplement almasın ?
ortalama bir marka 400 lira ne olduğu belirsiz markalar almayın gunluk 300 gr tavuk 4 liraya denk gelir 75 gr protein eder ve soya değil beef protein almış olur kardeşim

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kankam toz kullanma. Yemeklerden protein al tavsiyem :) Bağırsak dayanmaz o tozlara

Gryden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Enes hekimoğlu
bak canım kardeşim rastgele supplement alma önce beslenme oturttur sonra de ki bende şu şu eksik ona göre al illa erken alacaksan bcaa al bana göre en iyi supplement
Peki teşekkür ederim bcaa alıcam o zaman

Top Bottom