Bende gym de kullanmak için kulaklık arıyordum huwaei freebuds 5i aldım çok memnunum kulağımdan düşmüyor anc özelliği çok iyi ses kalitesi ve seviyesi çok yüksek. Kulak üstü kulaklık kullanan arkadaşım ve kardeşim var onlar bench sehpasına yatarken kulaklık bazen düşüyor bence kulak içi alman daha iyi.Kablosuz Kulak üstü kulaklık Önerilerinizi bekliyorum. Spor salonunda kullanıcam.
Bütçe 1000 TL civarı .
Dış sesi kesmede kulak üstü daha başarılıBende gym de kullanmak için kulaklık arıyordum huwaei freebuds 5i aldım çok memnunum kulağımdan düşmüyor anc özelliği çok iyi ses kalitesi ve seviyesi çok yüksek. Kulak üstü kulaklık kullanan arkadaşım ve kardeşim var onlar bench sehpasına yatarken kulaklık bazen düşüyor bence kulak içi alman daha iyi.
Konudan bağımsız. Dışa ses vermeyen kulaküstü kulaklık önerebilir misin.Dış sesi kesmede kulak üstü daha başarılı
Benim önerim yetersiz kalabilir, başlık açmadıysan başlık açmanı tavsiye ederimKonudan bağımsız. Dışa ses vermeyen kulaküstü kulaklık önerebilir misin.
yüksek ses dinliyosan çoğu kulaklık vericektir ama niye umrunda olsun ki? bırak kim duyuyorsa duysun.Konudan bağımsız. Dışa ses vermeyen kulaküstü kulaklık önerebilir misin.
Dostum evde ailemle yaşıyorum odamda tadilat var diye mecbur salona taşıdılar PC yi, arkadaşlarım da oyun sırasında biraz küfürlü konuşur. Ortalama %30 seste kullanıyorum FPS oyunlarında.yüksek ses dinliyosan çoğu kulaklık vericektir ama niye umrunda olsun ki? bırak kim duyuyorsa duysun.