Neler Yeni

(Spor Salonu) Kulak Üstü kulaklık önerisi

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
Kablosuz Kulak üstü kulaklık Önerilerinizi bekliyorum. Spor salonunda kullanıcam.
Bütçe 1000 TL civarı .

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes Öztürk
Kablosuz Kulak üstü kulaklık Önerilerinizi bekliyorum. Spor salonunda kullanıcam.
Bütçe 1000 TL civarı .
Bende gym de kullanmak için kulaklık arıyordum huwaei freebuds 5i aldım çok memnunum kulağımdan düşmüyor anc özelliği çok iyi ses kalitesi ve seviyesi çok yüksek. Kulak üstü kulaklık kullanan arkadaşım ve kardeşim var onlar bench sehpasına yatarken kulaklık bazen düşüyor bence kulak içi alman daha iyi.

LeoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Arifoğlu
Bende gym de kullanmak için kulaklık arıyordum huwaei freebuds 5i aldım çok memnunum kulağımdan düşmüyor anc özelliği çok iyi ses kalitesi ve seviyesi çok yüksek. Kulak üstü kulaklık kullanan arkadaşım ve kardeşim var onlar bench sehpasına yatarken kulaklık bazen düşüyor bence kulak içi alman daha iyi.
Dış sesi kesmede kulak üstü daha başarılı

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

ReyMysterio619

80+ Bronze
yüksek ses dinliyosan çoğu kulaklık vericektir ama niye umrunda olsun ki? bırak kim duyuyorsa duysun.
Dostum evde ailemle yaşıyorum odamda tadilat var diye mecbur salona taşıdılar PC yi, arkadaşlarım da oyun sırasında biraz küfürlü konuşur. Ortalama %30 seste kullanıyorum FPS oyunlarında.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Anket Q10 diyecem de aşırı pahalılaştı. JBL bu bütçede daha F/P JBL 510BT de olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,423
Üyeler
164,493
Son üye
bruhBSOD
Top Bottom