Neler Yeni

Spor Salonunda 1 Ayda Ne Kadar Gelişirim? 🏋️‍♂️

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
geldi boş bir yorum daha. tum postların bu sekılde oldugu belli. 1ayda duzenlide uyusa dinlense streoid supplement + özel hoca + inanılmaz bir beslenme + inanılmaz bir maddi destek olsa bile gözle görülür farkı 30 günde alamaz. ınsanlar gozle gözüken farkı almak ıcın yıllarını veriyor. genetiğin arnold degilse su kaldırırken bıle kas yapan bır yapın yoksa kas liflerin bir insana oranla fazlaysa o zaman gorebilirsin. 1 ayda ancak spor salonunun yolunu ezberlersin :)
Gözle görülürden kastınız ya körsünüz ya da cılız bir çocuğun 1 ayda 15 kilo falan kas kütlesi koymasını bekliyorsunuz :D Daha ne yazdığınızı bilmiyor, okumaktan acizsiniz hocam. Kaslarının sıkılaşması bile gözle görülür bir değişim oluyor haberiniz olsun. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Gözle görülürden kastınız ya körsünüz ya da cılız bir çocuğun 1 ayda 15 kilo falan kas kütlesi koymasını bekliyorsunuz :D Daha ne yazdığınızı bilmiyor, okumaktan acizsiniz hocam. Kaslarının sıkılaşması bile gözle görülür bir değişim oluyor haberiniz olsun. :)
hocam bırakın bu yiyim ayaklarını. spor konusunda cahilliğinize veriyorum. konuyu kapatıyorum 1ayda sadece salonun yolunu ezberler.

• Beğen

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
hocam bırakın bu yiyim ayaklarını. spor konusunda cahilliğinize veriyorum. konuyu kapatıyorum 1ayda sadece salonun yolunu ezberler.
Hocam ayak yapan yok, ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. 1 ayda ortalama vücudu geç yakınına bile yaklaşamaz. Okursanız mesajlarımı aksini hiç iddia etmedim. Sizin iddia ettiğiniz şeyse 1 ay her şeyini verse anabolik destek alsa bile gözle görülür bir değişim olmaz. Bende bunun doğru olmadığını söyledim.

• Beğen

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Hocam ayak yapan yok, ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. 1 ayda ortalama vücudu geç yakınına bile yaklaşamaz. Okursanız mesajlarımı aksini hiç iddia etmedim. Sizin iddia ettiğiniz şeyse 1 ay her şeyini verse anabolik destek alsa bile gözle görülür bir değişim olmaz. Bende bunun doğru olmadığını söyledim.
off anaboliğin a sını bilmeyen insanların yorum yapması bu sekılde cok bılıyorum ayakları konuyu kırletmeyın abı bakın işinize aynen sıkılaşır aynaya bakınca fark eder 30günde spor yapmak. 30günde herseyi yapabilir okey

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
off anaboliğin a sını bilmeyen insanların yorum yapması bu sekılde cok bılıyorum ayakları konuyu kırletmeyın abı bakın işinize aynen sıkılaşır aynaya bakınca fark eder 30günde spor yapmak. 30günde herseyi yapabilir okey
Dostum nerenle okuyorsun bilmiyorum, tamam kürler hakkında en detaylı, en bilgin adam sensin.

• Beğen

30+FPS

80+ Bronze
öyle deme la alttına We're all gonna make it brah! yazmış her şeyi o biliyor !

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Dostum nerenle okuyorsun bilmiyorum, tamam kürler hakkında en detaylı, en bilgin adam sensin.
dostum sana bir şey ıspatlamak zorunda degilim post girmekle kendini küçük düşürürsün. ama 30 günde verim alıcak ve beni senin deyiminle sıkılaştırcak bir kür biliyorsan paylaşırsan sevinirim denemek isterim :)

• Beğen

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
dostum sana bir şey ıspatlamak zorunda degilim post girmekle kendini küçük düşürürsün. ama 30 günde verim alıcak ve beni senin deyiminle sıkılaştırcak bir kür biliyorsan paylaşırsan sevinirim denemek isterim :)
Bir şey ispatlamanı kimse istemedi hocam. Haklısın bir ay her şeyle birlikte spor yapsak gözle görülür değişim olmaz :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,363
Üyeler
163,483
Son üye
volkandd0
Top Bottom