Spor yaparken midemin bulanmaması için ne yapmalıyım

knk normalde 2 simit yerim 1 simiti zor bitirdim spordan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk ben spor diye yapıyorum sen çikolata ye diyon :) ateşe barutla yaklaşmak gibi bir şey :)

hocam dedikleriniz çakışıyor hangisi doğru
Kanka spordan 2-3 saat önce bir şey yenmesi doğru araştırdığım zaman bu doğru mesela ben bir gün sadece 1 dürüm yedim idman yaparken bayılıyordum az kalsın yemeğini ye,uykunu al,ondan sonra idman yap.

Kanka spordan 2-3 saat önce bir şey yenmesi doğru araştırdığım zaman bu doğru mesela ben bir gün sadece 1 dürüm yedim idman yaparken bayılıyordum az kalsın yemeğini ye,uykunu al,ondan sonra idman yap.
knk uyanınca gidiyorum spora

spor yaptığım yer 1.3km uzaklıkta okadar gidiyorum sonra 3 km koşuyorum sonra 1.3km geri geliyorum kahvaltı tıkamaz mı ?

knk uyanınca gidiyorum spora
Uyanıp spora gitmeye devam edersen yaşadığın rahatsızlık daha büyür.

teşekkür ederim
Ve sana son önerim bu tarz konuları spor hocanla konuşmalısın.En azından spor hocan iyi değilse başka spor salonuna geçmelisin.Spor salonu hocan seni yönlendirme veya 1 2 bilgi vericektir.

2.5 - 3 saat önce yemek yemeni öneririm aksi taktirde hemen antremandan önce yediğin yemek zorlayabilir

Ve sana son önerim bu tarz konuları spor hocanla konuşmalısın.En azından spor hocan iyi değilse başka spor salonuna geçmelisin.Spor salonu hocan seni yönlendirme veya 1 2 bilgi vericektir.
spor hocası yok kendim koşuyorum koşu alanı var yaşadığım yerde ben birde kuzenim ile ama o da hocam sayılır :)

Ben sadece karın egzersizleri yaptığımda midem bulanıyor ve kardiyo yapınca. Midem bulandığında yoğurt yiyorum ve geçiyor.

Spora başlamadan önce azıcık yulaf karbonhidrat ve kuruyemiş(ceviz,fındık) tüket.
Kuruyemiş yoksa elma falan ye.
Spora öyle başla.
Aç karna koşu pek sağlıklı değil.

Geri