Neler Yeni

Spor yaparken midemin bulanmaması için ne yapmalıyım

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
spordan sonra iştahım kalmıyor :)
Benimde kalmıyor ama kusucak duruma geliyorum bir şeyler yiyince geçiyor ve sporu aç karnına yapmak daha azaltıyor bulantıyı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde kalmıyor ama kusucak duruma geliyorum bir şeyler yiyince geçiyor ve sporu aç karnına yapmak daha azaltıyor bulantıyı.
Koşu için çok aç gitme ama daha rahatsız olursun.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hocam aynı ben
Bir ara ateşim çıkıyordu spor yaptıktan sonra ufak çaplı hastalanıyordum geceleri yapıyordum 2 saat sonra ateş halsizlik öksürük başlıyordu :D sonra yanlış yaptığımı öğrendim haraketleri aralarda dinlenmek lazımmış ben direkt beklemeden yapıyordum belki koşuyu yavaşlatabilirsin.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Bir ara ateşim çıkıyordu spor yaptıktan sonra ufak çaplı hastalanıyordum geceleri yapıyordum 2 saat sonra ateş halsizlik öksürük başlıyordu :D sonra yanlış yaptığımı öğrendim haraketleri aralarda dinlenmek lazımmış ben direkt beklemeden yapıyordum belki koşuyu yavaşlatabilirsin.
hocam koşuda ilk günüm o yüzden de olabilir demi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hocam koşuda ilk günüm o yüzden de olabilir demi
He ilk günün mü o zaman normal birkaç hafta sonra alışırsın. Sürekli kendimden örnek veriyorum egolu olcam ama eskiden okulum eve 100 metre uzaktaydı ve dışarı hiç çıkmazdım o kadar ayaklarım gelişmemişti ki. Liseye geçtim 2.5 kilometre yokuş yukarı çıkmam gerekiyor sabahın 7.10 un da 2 hafta boyunca bacak ağrısı mide bulantısını geçtim o hep oluyordu baş dönmesi falan yaşıyordum şimdi alıştım ama çerez gibi geliyor zamanla olacak şeyler ilk günden normal bence. Bir hafta sonra fark olur düzenli yaparsan.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
He ilk günün mü o zaman normal birkaç hafta sonra alışırsın. Sürekli kendimden örnek veriyorum egolu olcam ama eskiden okulum eve 100 metre uzaktaydı ve dışarı hiç çıkmazdım o kadar ayaklarım gelişmemişti ki. Liseye geçtim 2.5 kilometre yokuş yukarı çıkmam gerekiyor sabahın 7.10 un da 2 hafta boyunca bacak ağrısı mide bulantısını geçtim o hep oluyordu baş dönmesi falan yaşıyordum şimdi alıştım ama çerez gibi geliyor zamanla olacak şeyler ilk günden normal bence. Bir hafta sonra fark olur düzenli yaparsan.
bizim okulda 2 km uzaklıkta birde sınıf 5. katta

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Top Bottom