Neler Yeni

Spora gidicem ama çekiniyorum -_-

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
normalde çok utangaç birisi değilim ama özgüvenim düşüktür, insanlarla konuşmada sıkıntım yok ama bi mekana, sahile vb yerlere giderken çekinirim tek başımaysam da gitmem,
spora yazılmam gerekiyor ama çekiniyorum böyle niye bilmiyorum bi anda kaydolsam gerisi gelir diye düşünüyorum ama yemiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
normalde çok utangaç birisi değilim ama özgüvenim düşüktür, insanlarla konuşmada sıkıntım yok ama bi mekana, sahile vb yerlere giderken çekinirim tek başımaysam da gitmem,
spora yazılmam gerekiyor ama çekiniyorum böyle niye bilmiyorum bi anda kaydolsam gerisi gelir diye düşünüyorum ama yemiyor
gitmen gerekiyorsa özgüvenli olacaksın çekinmeyeceksin tavsiyem bi ilk gün git ortama bak seversen gidersin sevmezsen gitmezsin evde ekndin bişeyler yaparsın

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk bende senin gibiydim. arkadaşla gittim. onla beraber çalıştım. eğer bir alette başkası varsa ona beraber çalışalım mı diyom. o da evet diyor. zaten orada hoca var. sana herşeyi gösteriyor. utanılacak bir şey yok. oraya git takıl. eğlenmene bak.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gitmen gerekiyorsa özgüvenli olacaksın çekinmeyeceksin tavsiyem bi ilk gün git ortama bak seversen gidersin sevmezsen gitmezsin evde ekndin bişeyler yaparsın
hocam evde yaptığım spor yetersiz geliyor sırt kaslarımı güçlendirmem gerekiyor ağırlıklı olarak, ek olarak yanlış yapsam düzelticek biri yok o yüzden gitmem lazım seve seve, bi ara arkadaşlarla beraber 1 günlük gittim sarmıştı baya da işte o özgüven midir çekingenlik midir neyse işte onu halletmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk bende senin gibiydim. arkadaşla gittim. onla beraber çalıştım. eğer bir alette başkası varsa ona beraber çalışalım mı diyom. o da evet diyor. zaten orada hoca var. sana herşeyi gösteriyor. utanılacak bir şey yok. oraya git takıl. eğlenmene bak.
biraz daha gaza gelirsem kayıt olucam kdfkmsadfsd

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam evde yaptığım spor yetersiz geliyor sırt kaslarımı güçlendirmem gerekiyor ağırlıklı olarak, ek olarak yanlış yapsam düzelticek biri yok o yüzden gitmem lazım seve seve, bi ara arkadaşlarla beraber 1 günlük gittim sarmıştı baya da işte o özgüven midir çekingenlik midir neyse işte onu halletmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz daha gaza gelirsem kayıt olucam kdfkmsadfsd
knk git kayıt ol. ben 1 aylık oldum. sadece ortamıörmek için. sende git ortamı gör. sonra gitmek istemezsen gitme ama ortamı falan bil.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Arkadaş bulman için iyi ortam. Hem spor yaparsınız hemde muhabbet edersiniz.

Parkta boş boş durup zaman geçrmekten iyidir. Ama Protein tozlarıyla uğraşma. Doğal beslen :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513