Neler Yeni

Spora yazıldım bir sorum var

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
ismail sağlam
Spor geçmişi olmayan(geçen sene 20 gün gittim o kadar) işlenmiş gıdaları çok fazla tüketmiş Discord moderatörü olarak tabir edeceğiniz türden biriyim 110kiloyum 176-178 boyundayım
Yoğun bi tempoda spor yapacağım ve kesinlikle şekerlemeleri atıştırmalıkları gazlı içecekleri tamamen keseceğim emin olabilirsiniz.
Çoğu kişi ilk ay kilonun yanında ödem atacaksın su atacaksın en az 17-20kg verirsin düzgün yaparsan dedi doğru mu bu? 1 ayda böyle kilolar vermek mümkün mü

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Göksel
doğru fakat 17 20 kilo falan değil max 7 10 kilo o da max ve fazla ödemin varsa

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Arif
Spor geçmişi olmayan(geçen sene 20 gün gittim o kadar) işlenmiş gıdaları çok fazla tüketmiş Discord moderatörü olarak tabir edeceğiniz türden biriyim 110kiloyum 176-178 boyundayım
Yoğun bi tempoda spor yapacağım ve kesinlikle şekerlemeleri atıştırmalıkları gazlı içecekleri tamamen keseceğim emin olabilirsiniz.
Çoğu kişi ilk ay kilonun yanında ödem atacaksın su atacaksın en az 17-20kg verirsin düzgün yaparsan dedi doğru mu bu? 1 ayda böyle kilolar vermek mümkün mü
Eğer düzenli bir diyet ve bunu destekleyen bi kardiyo yaparsan bu kadar fazla kilo kesin verirsin diyemem ama vücudun ödem atacak ve zayıfladığını hissedeceksin. Zaten ilk haftalar hamlık olacağından vücut ağrıları vs. direk 20 kilo verebileceğini düşünmüyorum. Ama bi 8-10 kilo vermek mümkün. Siz ilk ayda vereceğiniz kiloyu çok önemsemeyin. Sürekliliği sağlayın ve olmanız gereken kiloya inmeyi hedefleyin. Aç kalmayın, çok yemeyin, antrenmansız da kalmayın. Zayıflamak istiyorum diye aç kalmak yapacağınız en saçma şey olur. Metabolizmanız yavaşlar ve normalde verebileceğiniz kiloyu da verememeye başlarsınız.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Göksel
şekerlemeli atıştırmalık veya gazlı içecekleri keserek sürekli bir beslenme planına sadık kalmanız çok zor kalori hesabı yapmayı öğrenin

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
düzenli olarak spor yapmaya önem verin çevremde çok kişi kilo vermek amacıyla başladı hepsi 1 ay sonra bıraktı kilo vermek için bol bol kardiyo yapın kalori açığı verin yağlı şekerli hamur işi vs yemekleri kesin gün içinde protein ve karbonhidrat belli bir ölçüde almaya dikkat edin kilo vermek için aç kalmayın yoksa daha en başından sıkılırsınız salondaki spor hocalarından da tavsiye alabilirsiniz ben sporu yaklaşık 9 aydır yapıyorum spordayken keyfini çıkarın güzel bir şekilde idman atın zaten gelişim göreceksiniz her şey bir anda olmuyor ama sabrederseniz güzel sonuçlar elde edersiniz kolay olsa herkes spor yapar fit bir vücuda sahip olurdu değil mi :))

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Güneş
1,2 haftada ciddi kilo verirsin bi beslenme programı var bunun için
İlk iki gün tek öğün
sonraki 3 gün çift öğün
Sonraki 2 gün 3 öğün yap
İki hafta tekrarla iştahın kapanacak zaten artık eskiki kadar da yiyemeyeceksin farkı görürsün protein ağırlıklı az karbonhidrat içersin öğünlerin kesinlikle ekmek yeme bol su iç bol bol yeşillik yiyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom