klavalier
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Herkese iyi akşamlar. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Yediklerime içtiklerime az çok dikkat etmeye çalışıyorum, yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama bunun dışında şöyle bir sorunum var. Spora başlamadan önce gofret, kek vs. abur cuburları, ice tea, gazoz gibi içecekleri de çok tüketiyordum. Şimdi bunları kestim ama normal yemeklerin dışında ara ara yine bir şeyler atıştırasım geliyor ama pek alternatifim yok açıkçası, bulamadım.
1 haftadır düzenli öğünlerim şu şekilde:
Sabah: 2-3 yumurta, domates-salatalık, 1-2 dilim tam buğday ekmeği(üzerine ya çok az labne ya da az fıstık ezmesi), 4-5 adet ceviz
Öğlen: Pilav- tavuk veya ton balığı
Akşam: Çorba, 1-2 dilim tam buğday ekmeği, pilav-tavuk veya ton balığı
Bunlara ek günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sizden isteğim atıştırma olarak ne tüketebilirim? Pirinç unundan vs. kek yapımı görüyorum bu tarz şeyler de olabilir hiç denemedim ama belki deneyen tecrübe eden arkadaşlar atıştırma için öneri verebilir. Kalori ve protein yönünden de zengin olursa süper bir öneri olur açıkçası.
1 haftadır düzenli öğünlerim şu şekilde:
Sabah: 2-3 yumurta, domates-salatalık, 1-2 dilim tam buğday ekmeği(üzerine ya çok az labne ya da az fıstık ezmesi), 4-5 adet ceviz
Öğlen: Pilav- tavuk veya ton balığı
Akşam: Çorba, 1-2 dilim tam buğday ekmeği, pilav-tavuk veya ton balığı
Bunlara ek günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sizden isteğim atıştırma olarak ne tüketebilirim? Pirinç unundan vs. kek yapımı görüyorum bu tarz şeyler de olabilir hiç denemedim ama belki deneyen tecrübe eden arkadaşlar atıştırma için öneri verebilir. Kalori ve protein yönünden de zengin olursa süper bir öneri olur açıkçası.