Neler Yeni

Spora yeni başladım. Atıştırma ve içecek sorunu için yardım

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Herkese iyi akşamlar. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Yediklerime içtiklerime az çok dikkat etmeye çalışıyorum, yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama bunun dışında şöyle bir sorunum var. Spora başlamadan önce gofret, kek vs. abur cuburları, ice tea, gazoz gibi içecekleri de çok tüketiyordum. Şimdi bunları kestim ama normal yemeklerin dışında ara ara yine bir şeyler atıştırasım geliyor ama pek alternatifim yok açıkçası, bulamadım.

1 haftadır düzenli öğünlerim şu şekilde:
Sabah: 2-3 yumurta, domates-salatalık, 1-2 dilim tam buğday ekmeği(üzerine ya çok az labne ya da az fıstık ezmesi), 4-5 adet ceviz
Öğlen: Pilav- tavuk veya ton balığı
Akşam: Çorba, 1-2 dilim tam buğday ekmeği, pilav-tavuk veya ton balığı

Bunlara ek günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sizden isteğim atıştırma olarak ne tüketebilirim? Pirinç unundan vs. kek yapımı görüyorum bu tarz şeyler de olabilir hiç denemedim ama belki deneyen tecrübe eden arkadaşlar atıştırma için öneri verebilir. Kalori ve protein yönünden de zengin olursa süper bir öneri olur açıkçası.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
birşeyleri kesmek çözüm değildir düzeni sağlayıp yeteri kadar tüketmek önemlidir yağ ve şeker de önemli besinler kesince daha sağlıklı olmayacaksın

Bartuu

80+ Silver
Aromalı pirinç unuyla pankek yapabilirisin tarifine internetten bak

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xDark7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Söylemek istemiyorum
Herkese iyi akşamlar. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Yediklerime içtiklerime az çok dikkat etmeye çalışıyorum, yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama bunun dışında şöyle bir sorunum var. Spora başlamadan önce gofret, kek vs. abur cuburları, ice tea, gazoz gibi içecekleri de çok tüketiyordum. Şimdi bunları kestim ama normal yemeklerin dışında ara ara yine bir şeyler atıştırasım geliyor ama pek alternatifim yok açıkçası, bulamadım.

1 haftadır düzenli öğünlerim şu şekilde:
Sabah: 2-3 yumurta, domates-salatalık, 1-2 dilim tam buğday ekmeği(üzerine ya çok az labne ya da az fıstık ezmesi), 4-5 adet ceviz
Öğlen: Pilav- tavuk veya ton balığı
Akşam: Çorba, 1-2 dilim tam buğday ekmeği, pilav-tavuk veya ton balığı

Bunlara ek günde 2 litreye yakın su içiyorum. Sizden isteğim atıştırma olarak ne tüketebilirim? Pirinç unundan vs. kek yapımı görüyorum bu tarz şeyler de olabilir hiç denemedim ama belki deneyen tecrübe eden arkadaşlar atıştırma için öneri verebilir. Kalori ve protein yönünden de zengin olursa süper bir öneri olur açıkçası.
hocam atıştırmalık olarak proteinli pankekler kekler yapanlar var internetteki tariflere bakabilirsiniz bu arada diyet listesini nerden neye göre aldınız ?

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam atıştırmalık olarak proteinli pankekler kekler yapanlar var internetteki tariflere bakabilirsiniz bu arada diyet listesini nerden neye göre aldınız ?
Spor salonum benzer önerilerde bulundu hocam ama peynir vs. tüketemediğimden ben biraz kendime göre bu şekilde bir beslenme yapıyorum. Yanlış bir şey mi var acaba?

xDark7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Söylemek istemiyorum
Spor salonum benzer önerilerde bulundu hocam ama peynir vs. tüketemediğimden ben biraz kendime göre bu şekilde bir beslenme yapıyorum. Yanlış bir şey mi var acaba?
hocam benim temel bilgim var bu konuda ama bu dediğinizi günlük kalori protein vs ihtiyaçlarınıza göre yapmalısınız diyetisyen eşliğinde iyi olacaktır yakın zamanda size supplament takviyesi önerirler onun için dahiliyeden randevu alıp kullan kan tahlili neticesinde hem gerekli vitamin takviyelerinizide alırsınız doktorunuza kas ağrıları için ek magnezyumda isteyebilirsiniz

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kuruyemiş tavsiye ederim, tatlı ihtiyacında ise kuru üzüm yiyin. Kuruyemişte yağ oranı yüksektir fakat abur cuburlardan 10 kat daha kolay yakılıyor.

Top Bottom