Spora yeni başlayanlar için ek gıda takviye önerisi

Wocix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Arkadaşlar merhaba, internetten aldığım paket ile evden spor yapmaya başlayacağım. programdaki hocama sordum fakat yine de sizden de bilgi almak istiyorum.

Suplement, protein tozu, creatin, rice cream bunlardan hangilerini önerirsiniz ve hangi markayı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

yumurta yemiyorsan veya akşam et, tavuk vs bir şey tüketmiyorsan veya tüketmediğin gün varsa protein tozu al onun dışı boş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kilo vermek için başladıysan omega 3 ve multi vitamin takviyesi al

şunu al kullan demeyle olmuyokı senin yağ durumun ne kas kütlen ne kilo mu almak ıstıyosun

şunu al kullan demeyle olmuyokı senin yağ durumun ne kas kütlen ne kilo mu almak ıstıyosun
hocam çok bilmiyorum bu konularda sağlıklı bir şekilde kilo verip kas kütlesi olarak geri almak istiyorum yyağ oranım maalesef yüksek biraz

bunun üzerıne uygulamalar var onları ındırıp düzenli spor yapabilirsin
hemen ilaç içiyim zımba gibi olayım moduna gırme dünyada para verme o tozlara önce düzenli sporunu yap seversen zaten ek destek kullanabilirsin

bunun üzerıne uygulamalar var onları ındırıp düzenli spor yapabilirsin
hemen ilaç içiyim zımba gibi olayım moduna gırme dünyada para verme o tozlara önce düzenli sporunu yap seversen zaten ek destek kullanabilirsin
Sevip sevmemekten çıktı hocam mecburi yapmam gerekiyor artık onun için cidden sağlıklı ve olması gerekn bir önerin varsa duymak isterim

Sevip sevmemekten çıktı hocam mecburi yapmam gerekiyor artık onun için cidden sağlıklı ve olması gerekn bir önerin varsa duymak isterim
sevip sevmemeden kasıt spor genelde niyet edilip spor salonuna 1 yıl abonelik alıp 1 ay sonra pes etmekden bahsetmıstım
pes etmeden önce dünya boşa para dökme dıye dedim önce kendını test et diye.

Biraz araştırdım ve altta attıklarıma karar verdim. Sizce bunları bir anda kullanmaya başlamak sorun çıkarır mı yani yan etkisi olur mu ve seçim olarak iyi ürünler mi?

• Nature's supreme multi magnesium complex.
  • Nature's supreme multivitamin for men.
  • Supplementler.com creatine (creapure®)
  • Nature's supreme Omega 3
  • Supplementler.com whey protein.
  • Devit-3 20.000 ıu D vitamini.
  • Newlife B12 Plus.
  • Bigjoy thermonator L-Carnitine 1000 ML.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri