Spora yeni başlıyacam hangi takviyeleri almalıyım ?

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
54
Yaş 15 günlük 2 3 litre su içiyorum kas gelişimimin hızlı olması için creatin almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ya da hangi ek takviyeler alabilirim ?

Yaş 15 günlük 2 3 litre su içiyorum kas gelişimimin hızlı olması için creatin almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ya da hangi ek takviyeler alabilirim ?
15 yaş çok erken değil mi creatin için hiçbir spor salonu almaz zaten minimum 16 yaşını da kiler girebiliyor

15 yaş çok erken değil mi creatin için hiçbir spor salonu almaz zaten minimum 16 yaşını da kiler girebiliyor
Evet erken gibi bu arada o 16 yaş kuralı olan hiçbir spor salonu görmedim burda macfit bile alıyo

Bu yaslarda yapabileceğin en iyi şey et organ yumurta süt tüketmek ağarlık kaldırma sporlarına mesafeli durmanı öneririm senin icin en iyisi vücut ağarlıgı ile olanlar olacaktır unutmaki bu hayatta vücudun sadece birkez gelisiyor o da cocuklukta ve ergenlikte bu zamanı iyi degerlendir hayatının her zamanında vücut geliştirebilirsin ama her zaman kemik geliştiremezsin ben senin yaşındayken ve öncesinde "agarlık kaldırma" ile uğraştım simdi keske yapmasaydım gerek yoktu diyorum

Protein tozu bile kullanma bence vücudun daha gelişmede çok istiyosan yumurta shot yap sabahları ve calisthenics yapmayı ihmal etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,328
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri