Sporcu besin takviyesi hakkında öneri tavsiye (Protein tozu - Creatin )

BehzatÇ.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
361
Daha önce Protein Tozu ve Creatine olarak bunları kullanmıstım memnunda kaldım. sonra askerlik vs. sporu boşladık. şimdi tekrar başladım 3 hafta falan oldu tekrar almam gerekiyor tekrar bu markaları düşünüyorum fakat farklı öneriliriniz varmı yine bütce ortalama bunların fiyatları kadar yada bu ürünleri tekrar alayım mı ?

Daha önce Protein Tozu ve Creatine olarak bunları kullanmıstım memnunda kaldım. sonra askerlik vs. sporu boşladık. şimdi tekrar başladım 3 hafta falan oldu tekrar almam gerekiyor tekrar bu markaları düşünüyorum fakat farklı öneriliriniz varmı yine bütce ortalama bunların fiyatları kadar yada bu ürünleri tekrar alayım mı ?
Protein tozu kullanmayın çok zararlı. Sadece yumurta yeşillik vb. tarzı şeyler kullanın.

Kesinlikle Nutrade markasını öneririm. Ham madde olarak piyasanın en kalitelisi ve içinde ekstra taurin kreatin falan katılıp protein spiking olayına hiçbir zaman girmemiştir. Bu konuda da kullanıcılara bu yönde sürekli bilgilendirici makalaler yayınlayıp haberdar ediyorlar.

https://www.nutrade.com.tr/urunler/...ein.html#/35-aroma-cikolata/60-gramaj-2000_gr
kreatin olarak HCL formunda olandan al daha iyi.

Protein tozu kullanmayın çok zararlı. Sadece yumurta yeşillik vb. tarzı şeyler kullanın.
ne dion ab, cahilsen niye konuşuyorsun.
Fazla tüketildiği zaman vücut moteblizmasını bozan ve kasları eriten bir madde demem yeterli olur mu?
Fazla tüketimden kastınız ne 10 kepçe mi kaç, ozaman ben de şunu söyliyim. Arkadaşlar su çok zararlıdır!!! çünkü eğer 10litre içerseniz patlatır öldürür vallahi ha!

dalga mi geçiyorsun canim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dengeli ve kaliteli tüketildigi zaman birşolmaz.

Fazla tüketildiği zaman vücut moteblizmasını bozan ve kasları eriten bir madde demem yeterli olur mu?
Kaslar nasıl eriyor? Mesela içinde ne var da kasları eritiyor? Kaynağınız ne?
Çok fazla tüketilmesine şöyle bir değinelim. Evet eğer günlük protein ihtiyacınızın hepsini sıvı olarak protein tozuyla almanız sağlıklı olmaz, metabolizmanıza zarar verebilir.

Kaynak https://www.healthline.com/nutrition/liquid-diets-for-weight-loss#TOC_TITLE_HDR_8

Bu adı altında takviyedir. Yeterli beslenmeyi yapıp ekstra olarak bu ürünleri kullanacaksın. Yaptığınız spora göre yeterli miktarda kullanıldığında bırak zararı faydası vardır. Başkalarının o şehir efsanesi söylemlerini ciddiye almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri