Buabibirimi
80+
Bende bilmiyorum takipteyizMerhaba diyetteyim ve spor yapıyorum pirinç unu aldım baya kişi tarafından kullanılıyor ben bunu nasıl tüketeceğim ve ne zaman tüketeceğim besin değerlerini aşşağıya bıraktım
Hocam baktımsa diyet yapanlar ıcın tavsiye etmiyorlar yüksek kaloriliymis bulktaysanız yiyebilirsiniz amaBende bilmiyorum takipteyiz
Su ile ocakta doğru kıvama gelinceye kadar pişircenMerhaba diyetteyim ve spor yapıyorum pirinç unu aldım baya kişi tarafından kullanılıyor ben bunu nasıl tüketeceğim ve ne zaman tüketeceğim besin değerlerini aşşağıya bıraktım
Veya shake vs yapıyorsan içine ekleyebilirsinSu ile ocakta doğru kıvama gelinceye kadar pişircen
Spordan önce nasıl pişirmeliyi hocamSpor yapanlar icin spordan 1-1.30 saat önce yenmeli ve spor icin sağlam enerji veriyor. Diyette olan kişi spor yapmıyorsa kullanması hiç mantıklı degil cunku cok fazla karbonhidrat icerdigi icin kilo almasına sebep olur.
Genelde spordan önce enerji versin diye kullanilir ve Kilo almak isteyen kişiler tarafından meyveyle vs tatlandırılarak kullanılır. içeriği diğer ürünlere gore ozellikle paketli ürünlere gore daha sağlıklı olduğu icin ve uygun oldugu icin cokca tercih ediliyor
Bide bu protein oceanın cream of ricesiyle aynımıSpordan önce nasıl pişirmeliyi hocam