Neler Yeni

Spordan sonra nasıl beslenmeliyim

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Yok hocam vücut tabi yağlardan da kurtulmak. için gidiyorum da arada canım fena çekiyor yiyorum 😅
Sporda gelişmenin en zor yanı beslenmene dikkat etmek zaten istikrarsızlığa gerek yok

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Yok be kim demiş onu he ben geç yatıyorum ama öyle 4-5 saat filan değil yanlış bilgi
Sabah 8 de uyanip aksam 8 de son ogunu yedigini dusunursen 10 saat sonra vucut iyice yag yakimini hizlandiriyor ve o 2 saatte guzel bir yag yakimi yasiyorsun
Bilim demis

bey10

80+
hacı sen vücudun en çok uykuya ihtiyacı olduğu yerde sporu bitirip lavaş gömüyosun :) . imkanın varsa biraz daha erken gidebilirsin.

muz güzel bi tercih olabilir spor sonrası için. mantıken kaslarda boşalan depoları en kısa sürede doldurman lazım, dolayısıyla çabuk sindirilen şeyler tüketmelisin. çok olduysa başlayalı protein tozu deneyebilirsin.

lavaş falan gömeceksen spordan önce ye de enerji olsun :)

Can...

80+ Platinum
Ben hiç o kadar ağır yemek yemiyorum sabah kahvaltısında yulaflı gevrek yiyorum sütlü öğlen 1 de filan et tavuk pilav vs akşam da 8 gibi normal ağır olmayan ev yemekleri yiyorum yatmadan iki saat önce bişey yemem sporu da gece vakti yapıyorum spor yapmadan önce bitter çikolata yiyorum 2_3 adet benim program bu şekilde
Bitteri bende yiyordum sütle fazlası zarar olur diye azalttım baya bur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hiç o kadar ağır yemek yemiyorum sabah kahvaltısında yulaflı gevrek yiyorum sütlü öğlen 1 de filan et tavuk pilav vs akşam da 8 gibi normal ağır olmayan ev yemekleri yiyorum yatmadan iki saat önce bişey yemem sporu da gece vakti yapıyorum spor yapmadan önce bitter çikolata yiyorum 2_3 adet benim program bu şekilde
Ev yemeği olarak eve gidince sorun olmaz diye düşünüyorum

hacı sen vücudun en çok uykuya ihtiyacı olduğu yerde sporu bitirip lavaş gömüyosun :) . imkanın varsa biraz daha erken gidebilirsin.

muz güzel bi tercih olabilir spor sonrası için. mantıken kaslarda boşalan depoları en kısa sürede doldurman lazım, dolayısıyla çabuk sindirilen şeyler tüketmelisin. çok olduysa başlayalı protein tozu deneyebilirsin.

1 ay kadar oldu hocam protein tozu düşünmedim değil ama zararlı falan diyenler var doğal besleneyim desem protein tozu parasını fazlasıyla geçiyor ztn

Malesef daha erken en erken 7 şuan ki salonda spordan başka yapacak bişeyim olmadığı için çevremizdeki arkadaş dediklerimizle de bir yere gidip oturulumuyor bişeyler kitleme dertlerinde o yüzden takılmamak en iyisi diyorum sabah boş vakitte ya yürüyom ya yatıyorum ya da film falan izliyorum 4 gün hariç o günler ders olduğu için sabah dolu ztn

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,024
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom