Arda Fisher
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 288
- İsim
- Mustafa Arda BALIKÇI
Dostlar selam önceden konu açmıştım ve 1 ekim itibariyle kilo verme sürecim başladı 4. Günüm bugün iyi gidiyor normalde günde 3000/4000 kalori alan biri olarak 1500 un altına düşürdüm ekmek,asitli içecek,meyve suları,aburcubur paketli gıda gibi temel şeyleri hayatımdan çıkardım sadece 4 günde kendimi daha sağlıklı daha enerjik hissediyorum daha iyisi hayatımi düzene sokuyorum odamı temizlemeye bile acizken artık yapıyorum kendi kişisel bakımımı geliştiriyorum 2.6 kilo verdim bu 4 günde ancak altını çizerim hiç spor/egzersiz yapmadan sadece diyet yarında artık spora yazılacağım ama çok çekiniyorum utanıyorum kilolu veya önceden kilosu olanlar bilir şort giymek korkutucu çünkü yağ deposu bacaklar ortaya çıkıyor ama sporda şort giymek istiyorum oraya giderken şortla gitmek utanç verici gibi geliyor aklıma başka bir şey giyip orda değiştirmek geldi ama oda utanç verici geliyor günde 1 saat yapmayı düşünüyorum şimdilik chat gptden basit bir program yapmasını istedim çünkü orda hocalara sormaya çekiniyorum beni hor görürler diye yada o kadar insan içinde banamı yardım etsinler? Diyorum kendime chat gptnin verdiği programa baktığımda kardiyo dışındaki kas antrenmaninda yapmamı söylediği hiçbir hareketi bilmiyorum nasıl yapılır kaç kilo yapmak lazım kaç tekrar hiç bilmiyorum ve yine hocaya sormaktan korkuyorum benim yaşadığımı yaşayan varmıdır nasıl atlattınız öneriniz nedir yardımcı ve destek olursanız çok sevinirim.