Spotify çevrimdışısınız hatası

Reaksiyon skoru
41
Spotifya giriyorum ama çevrimdışısınız diyip duruyor bu olay sadece wi-fi bağlantısında oluyor. Mobil veriye geçince hiç bir sıkıntı yok ama wi-fi bağlantısında sıkıntılı sildim yükledim, oturum kapatıp açtım ama düzelmedi.

Proxy seçeneğini "yok" olarak ayarlayın.

Spotifya giriyorum ama çevrimdışısınız diyip duruyor bu olay sadece wi-fi bağlantısında oluyor. Mobil veriye geçince hiç bir sıkıntı yok ama wi-fi bağlantısında sıkıntılı sildim yükledim, oturum kapatıp açtım ama düzelmedi.
tel markan belki wifi kullanımını kapatmıştır uygulama ayarlarından bak derim iyi forumlar

Bana da dün akşam falan oluyodu. Mobil veride falan da olmuyodu. Sonra noldu bilmiyorum şu an çalışıyor

Ben uygulama ayarlarından önbelleği silince düzeliyor.

Bana da dün akşam falan oluyodu. Mobil veride falan da olmuyodu. Sonra noldu bilmiyorum şu an çalışıyor
sorunun sebebi anladım, en azından kendi cihazım için. Bende bu soruna sebep olan şey spotify veya başka bir şey değil sorun telefondaymış, başta wifi üzerinde ünlem işareti çıkıyordu genel olarak instagram vb. yerlerde gezerken sorun çıkarmadığı için dikkate almamıştım ama sonradan baktım ki internet kullanılamıyor diyor. Youtubedan çözümlere baktım ve düzeldi, sizde aynısını deneyebilirsiniz.

Geri