Spotify Ne İşe Yarar?

Premium kullandım. Ücretsiz denemeyi bitirdim. Arayüz olarak Spotify daha iyi geldi bana. Onun dışında Spotify'da olmayan şarkıların bulunmasını beğendim diyebilirim.
Sadece YouTube Music değil ki direk YouTube da var.

ben ilk telefonumdan bu yıla kadar android kullandım ve 2 yıldır spotify kullanıyorum
önce buna 18 tl veren enayidir kafasındaydım ben de snaptube ile müzik indiriyordum
sonra merak ettim direkt premium aldım ve cidden müthiş bir şey olduğunu keşfettim
ben müzik indirmeye üşenen biriyim mesela ve youtube da tüm müzikler toplu halde bulunmuyor başka kanallar vs yüklemiş oluyor spotify bunu çok kolaylaştırıyor.
ses kalitesi bazı ayarlamalardan sonra çok daha iyi oluyor
her gün sana özel playlistler veriliyor
müziğini hem bilgisayarda hem telefonda sadece spotify'a giriş yaparak dinleyebiliyorsun.
arkadaşlarının ne dinlediğini vs görebiliyorsun ve onların playlistlerini de alabiliyorsun.

BUNLAR SADECE ANDROİD İÇİN ARTILARI

apple için ne kadar lazım olduğunu söylemeye gerek yok zaten
bu yıl apple kullanmaya başladım ve burda bir ihtiyaç zaten.
ben kesinlikle verdiğim 24 liraya değdiğini düşünüyorum kız arkadaşımla ortak kullanıyoruz papradan da cashback alıyorum.

Ekler

• Screenshot_20201220-200730_Papara.jpg
    Screenshot_20201220-200730_Papara.jpg
    306 KB · Hit: 41
Bana göre güzel,sevdim ayarlardan ses kalitesini ayarlayabiliyorsun Premium almaya değermi desen gücün varsa alabilirsin 18 tl çok koymaz bence

Ücretsiz kullanmayı sevmedim. Reklam falan rahatsız edici. Ücretsiz ve kaliteli bir müzik programı varsa önerir misiniz peki? Yoksa YouTube Premium almayı düşünüyorum. Çünkü Youtube'da günde en az 2-3 saat vakit geçiriyorum. Ve daha iyi olacağını düşünüyorum.

Geri