Eskel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 12,955
Aga noluyor agaHAYIIIIIRRRRR, HAYIIIIRRRRRR! NOLURSUN SERDAAAARRRR NOLUR YAPMA YAPMA DUR AHHHHHH DURR OLMAZZZZZ!
Aga ne diosun aga
Aga noluyor agaHAYIIIIIRRRRR, HAYIIIIRRRRRR! NOLURSUN SERDAAAARRRR NOLUR YAPMA YAPMA DUR AHHHHHH DURR OLMAZZZZZ!
Hocam kusura bakmayın da piyasada çok üst düzey işler çıkarken pr çalışması olarak elanuru kapak yapmak haksızlıktan başka bir şey değil.Elanur'un bir çok Rapçiden daha iyi olduğunu düşünüyorum linç kültürü ne yazıkki bizim ülkemizde kanserden beter
Ben demiyom ya öyle bir adam var o diyor viçırlar böyle şeyler söylemez.Aga noluyor aga
Aga ne diosun aga
Söylemez dimi viçrlar böyle şeyBen demiyom ya öyle bir adam var o diyor viçırlar böyle şeyler söylemez.
Banane kapak yapmalarından ben ondan mı bahsediyorum. PR falan beni ilgilendiren şeyler değil piyasa bakar Elanur'un sesini değerlendiririm bir çok rapçiden daha yetenekli.Hocam kusura bakmayın da piyasada çok üst düzey işler çıkarken pr çalışması olarak elanuru kapak yapmak haksızlıktan başka bir şey değil.
Evt.Söylemez dimi viçrlar böyle şey![]()
İnş
Maes: Spoti'ye para veremem.Maestro olmalıydı.
Yetenekli gördüğünüz mcleri bilemem ama daha bugün maestro , kamufle savai , impala gibi üst düzey yetenkli mclerden üst düzey parçalar çıkmışken kapak olmayı kesinlikle hak etmiyor.Banane kapak yapmalarından ben ondan mı bahsediyorum. PR falan beni ilgilendiren şeyler değil piyasa bakar Elanur'un sesini değerlendiririm bir çok rapçiden daha yetenekli.