Spotify NKVT kapağı Elanur !

Elanur'un bir çok Rapçiden daha iyi olduğunu düşünüyorum linç kültürü ne yazıkki bizim ülkemizde kanserden beter
Hocam kusura bakmayın da piyasada çok üst düzey işler çıkarken pr çalışması olarak elanuru kapak yapmak haksızlıktan başka bir şey değil.

+ olarak yaptığı işi küçümsemiyorum kendi çapında başarılı ama Türkiye'nin en büyük rap listesine kapak olacak kadar değil.

Bir de neden sh.t cum bekler gibi poz vermiş?

Hocam kusura bakmayın da piyasada çok üst düzey işler çıkarken pr çalışması olarak elanuru kapak yapmak haksızlıktan başka bir şey değil.
Banane kapak yapmalarından ben ondan mı bahsediyorum. PR falan beni ilgilendiren şeyler değil piyasa bakar Elanur'un sesini değerlendiririm bir çok rapçiden daha yetenekli.

Banane kapak yapmalarından ben ondan mı bahsediyorum. PR falan beni ilgilendiren şeyler değil piyasa bakar Elanur'un sesini değerlendiririm bir çok rapçiden daha yetenekli.
Yetenekli gördüğünüz mcleri bilemem ama daha bugün maestro , kamufle savai , impala gibi üst düzey yetenkli mclerden üst düzey parçalar çıkmışken kapak olmayı kesinlikle hak etmiyor.
Parayı veren kapağı çalar mevzusundan öteye geçmeli bu listeler.
Eskiden kral tvde böyleydi, ondan önce plak şirketleri insanlar önünü kırıyordu, şimdi de spotify insanların önünü kesiyor.
Benim tepkim buna yoksa elanur mero vs değil.

Geri