Neler Yeni

Spotify premium alamıyorum

Umut0526

80+ Silver
Spotify premium sürem bitti tekrar alacağım. Google hesabımda 25tl var. Fakat spotify sitesinde satın al diyorum sadece kredi kartı veya operatörle ödeme seçenekleri var.
Nasıl google bakiyemden alacağım premiumu.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Spotify premium sürem bitti tekrar alacağım. Google hesabımda 25tl var. Fakat spotify sitesinde satın al diyorum sadece kredi kartı veya operatörle ödeme seçenekleri var.
Alman mümkün değil. Önerim eğer kart alabiliyorsan Papara kart kullanman 8 yada 9 türk lirasına geliyor premium. Cashback ile.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

DaffyGraphic

80+ Silver
Gel atiyim bedava 1 aylık. Ama 20 günü falan kalmıştır geçen çektim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bende o kadar 50tl aldıydım bimden
çok şeyden bir şey o google play kodu 50 tl aldıydım bende elimde kaldı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
nasıl satabilirim
Orası biraz karmaşık. Facebook'da alım satım grupları var o gruplardan birinde satmaya çalışabilirsin ama dolandırılma ihtimalinde var ve tam olarak alamazsın paranı daha ucuza satman gerekiyor.

çok şeyden bir şey o google play kodu 50 TL aldıydım bende elimde kaldı
Neden alıyorsunuz ki ? Yani bence indirimli bir fiyat değilse göz göre göre kazıklanmak gibi biraz kullanım alanı falan azalıyor.

Umut0526

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası biraz karmaşık. Facebook'da alım satım grupları var o gruplardan birinde satmaya çalışabilirsin ama dolandırılma ihtimalinde var ve tam olarak alamazsın paranı daha ucuza satman gerekiyor.

Neden alıyorsunuz ki ? Yani bence indirimli bir fiyat değilse göz göre göre kazıklanmak gibi biraz kullanım alanı falan azalıyor.
Facebook falan yok uğraşamam ya neyse kalsın lazım olur belki daha sonra

DaffyGraphic

80+ Silver

Abime oyundan hediye ecektim guya, kabul etmedi, google play çok sinirlenmiştim.

Facebook falan yok uğraşamam ya neyse kalsın lazım olur belki daha sonra
DM bak.

Top Bottom