Alman mümkün değil. Önerim eğer kart alabiliyorsan Papara kart kullanman 8 yada 9 türk lirasına geliyor premium. Cashback ile.Spotify premium sürem bitti tekrar alacağım. Google hesabımda 25tl var. Fakat spotify sitesinde satın al diyorum sadece kredi kartı veya operatörle ödeme seçenekleri var.
Nasıl google bakiyemden alacağım premiumu.
Geçmiş olsun. Eğer kodu kullanmasaydın belki satabilirdin zorda olsa tabi bir kısmı yanıyor paranın orada.Aga bende o kadar 50tl aldıydım bimden
Gel atiyim bedava 1 aylık. Ama 20 günü falan kalmıştır geçen çektim.Spotify premium sürem bitti tekrar alacağım. Google hesabımda 25tl var. Fakat spotify sitesinde satın al diyorum sadece kredi kartı veya operatörle ödeme seçenekleri var.
Nasıl google bakiyemden alacağım premiumu.
çok şeyden bir şey o google play kodu 50 tl aldıydım bende elimde kaldıAga bende o kadar 50tl aldıydım bimden
Orası biraz karmaşık. Facebook'da alım satım grupları var o gruplardan birinde satmaya çalışabilirsin ama dolandırılma ihtimalinde var ve tam olarak alamazsın paranı daha ucuza satman gerekiyor.nasıl satabilirim
Neden alıyorsunuz ki ? Yani bence indirimli bir fiyat değilse göz göre göre kazıklanmak gibi biraz kullanım alanı falan azalıyor.çok şeyden bir şey o google play kodu 50 TL aldıydım bende elimde kaldı
Facebook falan yok uğraşamam ya neyse kalsın lazım olur belki daha sonraOrası biraz karmaşık. Facebook'da alım satım grupları var o gruplardan birinde satmaya çalışabilirsin ama dolandırılma ihtimalinde var ve tam olarak alamazsın paranı daha ucuza satman gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden alıyorsunuz ki ? Yani bence indirimli bir fiyat değilse göz göre göre kazıklanmak gibi biraz kullanım alanı falan azalıyor.
Abime oyundan hediye ecektim guya, kabul etmedi, google play çok sinirlenmiştim.Orası biraz karmaşık. Facebook'da alım satım grupları var o gruplardan birinde satmaya çalışabilirsin ama dolandırılma ihtimalinde var ve tam olarak alamazsın paranı daha ucuza satman gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden alıyorsunuz ki ? Yani bence indirimli bir fiyat değilse göz göre göre kazıklanmak gibi biraz kullanım alanı falan azalıyor.
DM bak.Facebook falan yok uğraşamam ya neyse kalsın lazım olur belki daha sonra