🔥İndirim Spotify Premium, TikTok Kullanıcılarına 3 Ay Ücretsiz

kodu aldıktan sonra hesabı silsek bişey olur mu :D

Halihazırda telefonunda tiktok yüklü olan tanıdıklarımdan birkaç kod aldım. Hepsini teker teker farklı spotify hesaplarında denedim ama hiçbiri geçerli değildi. Başka böyle geçerli olmayan var mı?

Halihazırda telefonunda tiktok yüklü olan tanıdıklarımdan birkaç kod aldım. Hepsini teker teker farklı spotify hesaplarında denedim ama hiçbiri geçerli değildi. Başka böyle geçerli olmayan var mı?
Evet benim kodumu da satmadı . Sanırım tek yol kredi kartı bilgilerini girip almak .

Arkadaşlar hızlıca yetiştirmek için konuyu direk bıraktım şimdiden hayırlı olsun.
TikTok uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil sayfasına erişmeniz gerekiyor. Daha sonra da "TikTok Ödüller" bölümüne girerek Spotify araması yaparsanız, size özel bir kod oluşturulduğunu göreceksiniz. Bu kodu Spotify'daki ilgili bölüme girerek, üç ay boyunca Spotify Premium'u kullanmaya başlayabilirsiniz
Nereye açacağımı bilemedim modlar düzeltirse sevinirim.
Kardşeimin tiktoğundan hallederim.
Ama gine hesap açmam.

Bende denedim kod size özel olduğu için kodun altında 3 ay özel kullanın yazıyor oradan aktifleştirmeniz gerek.
Uygulamayı indirin.

Kodu girmek için belli bir süre var mı?

Arkadaşlar hızlıca yetiştirmek için konuyu direk bıraktım şimdiden hayırlı olsun.
TikTok uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil sayfasına erişmeniz gerekiyor. Daha sonra da "TikTok Ödüller" bölümüne girerek Spotify araması yaparsanız, size özel bir kod oluşturulduğunu göreceksiniz. Bu kodu Spotify'daki ilgili bölüme girerek, üç ay boyunca Spotify Premium'u kullanmaya başlayabilirsiniz
Nereye açacağımı bilemedim modlar düzeltirse sevinirim.
Hayır reklam sesini dinlemeyi tiktok hesabı açmaya yeğlerim.

Tiktokun instagramdan ve diğer uygulamalardan farkı yok arkadaşlar.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri