Neler Yeni

Spotify Premium vs Youtube Premium

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Diyarhan
YouTube da dinlediğim daha fazla şarkı var 250 tane müzik indirmiştim youtube a geçince 255 adet oldu Spotify de 5 adet müzik yoktu. Ayrı olarak aylık 5tl ye geliyor öğrenci iseniz reklam ve indirme özelliği de var youtube un.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kaliteli müzik ve podcast istiyorsan ve playlist istiyorsan Spotify
Ama Fazla müzik olsun ve hem müzik indireyim hem video indireyim hem reklamsız video izleyeyim ve buna 16 TL vereyim derseniz Premium.
Ses deneyimi olarak YouTube Music daha iyi. Spotify'da maksimum ses kalitesini almak için ekolayzer ayarı yapmak gerekiyormuş. O ayarı yaparsan iyi bir deneyim alıyorsun evet ama YT Music diyor ki:
Kardeş ben de eko mekolayzer falan yok. Ama gerek de yok. Çünkü ben en üst kaliteyi sunuyorum zaten.

Spotify'î da deneyimledim. Bence en iyisi YouTube Music ses kalitesi olarak da.

.......

80+ Bronze
Youtube premium işime yarıyor video izlediğim için,onunla birlikte youtube music de geliyor.Hem şarkı içeriği de fazla olduğu için kesinlike youtube music

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,705
İsim
misfit
YT Premium daha mantıklı olacaktır, hem YT Music hem de YT Premium olduğu için bence daha avantajlı. Papara zaten yarısını karşılıyor, ben öğrenci olduğum için aylık 5TL'ye kullanabiliyorum.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Soru açık bir şekilde başlıkta bulunmakta.

Açık konuşmak gerekirse Çince şarkılar dinlediğimden dolayı Youtube üzerinde de bir sürü şarkı olduğundan dolayı bu türden farklı şarkılar bulunmakta ama gördüğüm üzere spotify bu kadar geniş değil. paparanın geri vereceği parayı da göz önünde bulundurursak hangisini almam daha mantıklı olur.

Bir süredir bedava verilen 3 aylık Premiumu kullanıyorum Youtube'de.
Ben Spotify tercih ediyorum. Öğrenci indiriminden de yararlanıp 9 TL ödüyorum.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
17₺ fiyatı varmış ben 26₺ diye hatırlıyordum. Papara ile fiyatı 10₺ye düşer herhalde. Teşekkürler cevaplarınız için YouTube premium ile devam edeceğim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,705
İsim
misfit
17₺ fiyatı varmış ben 26₺ diye hatırlıyordum. Papara ile fiyatı 10₺ye düşer herhalde. Teşekkürler cevaplarınız için YouTube premium ile devam edeceğim.
iPhone cihaz kullanıyorsanız üyeliğinizi web'den veya pc'den devam ettirin. Normalde 17TL fiyatı varken iPhone'larda 22TL fiyatı var.

Top Bottom