Neler Yeni

Spotify Takipleşme Etkinliği

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Gülmeye devam et o zaman. İsteyen takip eder isteyen etmez zaten; ben kafanıza silah dayamıyorum :D
Tiktokta ***** ***** video çekenlerle aynı kümeye girmek istersin yani.Sonucta ikisi de aptalca ve ikisinin de karşı cevabı yaklaşık aynı:"İster et ister etme" , "Sanane" ,"kimse zorla durmuyor burda"
Hep aynı gördüğün gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş mesaj kasmaya gelmişsin. İlgilenmiyorsan yazma.
Aha bak bı boş etkinlik daha.Ne yani forumda mesaj kasinca hediye mi veriyorlar?Bir konuda bir bilgiyi biliyorsan biliyorsundur ve forumda o konu hakkında söz sahibisindir yani.Daha 80+ bronze rütbesini almadan etiketlenen bir sürü kişi var burada

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Tiktokta ***** ***** video çekenlerle aynı kümeye girmek istersin yani.Sonucta ikisi de aptalca ve ikisinin de karşı cevabı yaklaşık aynı:"İster et ister etme" , "Sanane" ,"kimse zorla durmuyor burda"
Hep aynı gördüğün gibi
Yahu Tiktok'la bunun ne alakası var? Gerçekten boş mesaj kasmaya gelmişsin ya. Açtığım konunun muhabbeti nasıl buralara geldi anlamış değilim.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Okuma yazman mi eksik? Anlattık ya nasıl alakalı olduğunu
İyi de biri video uygulaması, biri de müzik uygulaması. Aynı platformda değiller bile. Sabah ters kalktın herhalde ha, ne dersin?

şahin doğan

80+ Platinum
Hep aynı gördüğün gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aha bak bı boş etkinlik daha.Ne yani forumda mesaj kasinca hediye mi veriyorlar?Bir konuda bir bilgiyi biliyorsan biliyorsundur ve forumda o konu hakkında söz sahibisindir yani.Daha 80+ bronze rütbesini almadan etiketlenen bir sürü kişi var burada
Evet dostum biz burada sidik yarışına girdik kim daha çok takipçi toplarsa 1.000.000.000.000.000.000 Doların sahibi olacak.
2m² mağarandan çıkıp toxic olmayı bırakırsan dünya senin için daha güzel bir yer olabilir.
Bu üstün zekanı! buralarda harcamayıp biraz bilime yardımcı olursan çok makbule geçer.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Evet dostum biz burada sidik yarışına girdik kim daha çok takipçi toplarsa 1.000.000.000.000.000.000 Doların sahibi olacak.
Öyle desene yaa!Dur ben de atayım bari hesabımı da belki ben kazanırım ha?
Ya biri açıklasın,bu etkinlik niye var?!
Ödül yok, insanlar birbirini doğru düzgün tanımıyor etmiyor.Niye?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
E ikisinde de GT diye bı b*k var.İkisinde de Takipleşme var.Bunlar ikisini de benzer yapar.Ayni değil bak!Benzer
Aslında çok fark var arada ama... Bak güzel kardeşim. Konuyu çok uzatıyorsun. Eğer biraz daha boş yapmaya devam edersen seni raporlamak zorunda kalacağım.

şahin doğan

80+ Platinum
Öyle desene yaa!Dur ben de atayım bari hesabımı da belki ben kazanırım ha?
Ya biri açıklasın,bu etkinlik niye var?!
Ödül yok, insanlar birbirini doğru düzgün tanımıyor etmiyor.Niye?
İşin sonunda zeki insanların gördüğü 1.000.000.000.000.000.000 dolar var.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
2m² mağarandan çıkıp toxic olmayı bırakırsan dünya senin için daha güzel bir yer olabilir.
Bu üstün zekanı! buralarda harcamayıp biraz bilime yardımcı olursan çok makbule geçer.
Raporla gitsin hiç uğraşma. Arkadaş kendine macera aramaya gelmiş buraya.

şahin doğan

80+ Platinum
Eyvallah hocam ben bıraktım öyle işleri 👍🏻.Bu mu yani?Ee 2m² mağara dedin de noldu?Bu arada yaptığım toxiclik değil.Toxic olsaydım söylediğim şeyleri açıklamazdim
Heeee öyle mi olmuş ? Eyw.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,080
Üyeler
162,611
Son üye
Engin98
Top Bottom