Kanka amaç birbirimizin ne dinlediğini görmek sadece sen niye bu kadar kastın ki şimdi?Eee arkadaşlar şimdi takipçiniz arttı.Noldu şimdi neydi ödül??Dandirik müzik uygulamasında yaptığınız şeye bakın la bi
Kim seni takip ediyor anlıyorsun yani.Mesela ben seni takip edip spo hesabımı buraya yazsam,sen de beni takip etsen, sonra ne diyeceksin?"Aaa XooXen şunu dinliyormus"Kanka amaç birbirimizin ne dinlediğini görmek sadece sen niye bu kadar kastın ki şimdi?
Takip etme olur biter kanka çok da umurumdaKim seni takip ediyor anlıyorsun yani.Mesela ben seni takip edip spo hesabımı buraya yazsam,sen de beni takip etsen, sonra ne diyeceksin?"Aaa XooXen şunu dinliyormus"
Cok da gerekli sanki kimin ne dinlediğini görmek
bende merak ediyorum: reelde tanımadığın sadece forumda gördüğün ismini dahi bilmediğin kişinin ne dinlediğini görünce ne olduKanka amaç birbirimizin ne dinlediğini görmek sadece sen niye bu kadar kastın ki şimdi?
yani bir bakıma doğru söylüyorsun buradan birinin ne dinlediğini görmek pek gerekli bir şey değilKim seni takip ediyor anlıyorsun yani.Mesela ben seni takip edip spo hesabımı buraya yazsam,sen de beni takip etsen, sonra ne diyeceksin?"Aaa XooXen şunu dinliyormus"
Cok da gerekli sanki kimin ne dinlediğini görmek
Ben "takip etmiyorum" diyerek seni üzmeye falan çalışmadım (zaten dediğin gibi umrunda olmaz kimsenin)Takip etme olur biter kanka çok da umurumda
Gülmeye devam et o zaman. İsteyen takip eder isteyen etmez zaten; ben kafanıza silah dayamıyorumBen "takip etmiyorum" diyerek seni üzmeye falan çalışmadım (zaten dediğin gibi umrunda olmaz kimsenin)
Ben yaptığınız şeyin saçma sapan bir şeyden ibaret olduğunu söyledim.
Neymiş? "Takipleşme etkinliği" gülmekten başka nasıl bir tepki verilebilir ki yani?
Boş mesaj kasmaya gelmişsin. İlgilenmiyorsan yazma.Ben "takip etmiyorum" diyerek seni üzmeye falan çalışmadım (zaten dediğin gibi umrunda olmaz kimsenin)
Ben yaptığınız şeyin saçma sapan bir şeyden ibaret olduğunu söyledim.
Neymiş? "Takipleşme etkinliği" gülmekten başka nasıl bir tepki verilebilir ki yani?