Spotify Takipleşme Etkinliği

Eee arkadaşlar şimdi takipçiniz arttı.Noldu şimdi neydi ödül??Dandirik müzik uygulamasında yaptığınız şeye bakın la bi
Kanka amaç birbirimizin ne dinlediğini görmek sadece sen niye bu kadar kastın ki şimdi?

Kanka amaç birbirimizin ne dinlediğini görmek sadece sen niye bu kadar kastın ki şimdi?
Kim seni takip ediyor anlıyorsun yani.Mesela ben seni takip edip spo hesabımı buraya yazsam,sen de beni takip etsen, sonra ne diyeceksin?"Aaa XooXen şunu dinliyormus"
Cok da gerekli sanki kimin ne dinlediğini görmek

Kim seni takip ediyor anlıyorsun yani.Mesela ben seni takip edip spo hesabımı buraya yazsam,sen de beni takip etsen, sonra ne diyeceksin?"Aaa XooXen şunu dinliyormus"
Takip etme olur biter kanka çok da umurumda :D

bende merak ediyorum: reelde tanımadığın sadece forumda gördüğün ismini dahi bilmediğin kişinin ne dinlediğini görünce ne oldu

yani bir bakıma doğru söylüyorsun buradan birinin ne dinlediğini görmek pek gerekli bir şey değil

Takip etmezsiniz olur biter bu konu niye buralara geldi ki?

onun yerine siteye getirsinler spotify bağlama özelliği diye anlık gözüksün çok gerekli bir şey ise sizin için

Takip etme olur biter kanka çok da umurumda :D
Ben "takip etmiyorum" diyerek seni üzmeye falan çalışmadım (zaten dediğin gibi umrunda olmaz kimsenin)
Ben yaptığınız şeyin saçma sapan bir şeyden ibaret olduğunu söyledim.
Neymiş? "Takipleşme etkinliği" gülmekten başka nasıl bir tepki verilebilir ki yani?

Ben "takip etmiyorum" diyerek seni üzmeye falan çalışmadım (zaten dediğin gibi umrunda olmaz kimsenin)
Neymiş? "Takipleşme etkinliği" gülmekten başka nasıl bir tepki verilebilir ki yani?
Gülmeye devam et o zaman. İsteyen takip eder isteyen etmez zaten; ben kafanıza silah dayamıyorum :D

Boş mesaj kasmaya gelmişsin. İlgilenmiyorsan yazma.

Geri