Spotify ücretlerine zam geldi

YouTube music ne kadar. B
Milletteki bu Spotify düşkünlüğünü çözebilmiş değilim. YouTube ta her şey var. Hayır YouTube gibi kullanışlı da değil.
YT Music 35 TL . YT Prmeium 60 TL. Bir de bunlara ek %50 cashback var. 15 tl

30₺ o da normal üyelik ben onu aldım mis gibi hem yt den reklam görmüyorum hem de müzik dinliyorum.Spotifyde olmayan şarkılar için liste açanlar filan saçma sapan işler yapan oluyor.Burdan olmadı videoyu indiririm onu dinlerim.Kafa rahat
youtubeda bulamadığın şarkıyı bi şekilde yükleyip yine çalma listene ekleyebiliorsun mesela spotifyın o olayı çok moral bozuyor, bi şarkı var fullmoon lullaby diye sadece spotify japonya da var sırf tek şarkı yüzünden yt music açtığım oluyor :D

YT Music 35 TL . YT Prmeium 60 TL. Bir de bunlara ek %50 cashback var. 15 TL

35?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtubeda bulamadığın şarkıyı bi şekilde yükleyip yine çalma listene ekleyebiliorsun mesela spotifyın o olayı çok moral bozuyor, bi şarkı var fullmoon lullaby diye sadece spotify japonya da var sırf tek şarkı yüzünden yt music açtığım oluyor :D
Yt tek basar geçer bence.Kolay zaten

Ekler

• Screenshot_20230202_010758_YouTube Music.jpg
    Screenshot_20230202_010758_YouTube Music.jpg
    232.4 KB · Hit: 61
YT Premium daa pahalı olduğu için Spoti kullanıyordum. Fakat YT ye geri dönüyorum
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim. YouTube daki içerip Spotify ı 10a katlar. Ben eski bir müzisyenin konser kaydını dinlemek istiyorum adamın Spotify da single ı bile yok. Bir müzik veritabanı olarak YouTube dan daha az içerik içermesi çok saçma geliyor bana. Adamların umrumda bile değil.

Doğru yolu bulmuşsun kardeşim. YouTube daki içerip Spotify ı 10a katlar. Ben eski bir müzisyenin konser kaydını dinlemek istiyorum adamın Spotify da single ı bile yok. Bir müzik veritabanı olarak YouTube dan daha az içerik içermesi çok saçma geliyor bana. Adamların umrumda bile değil.
Aynen öyle işini bilen YT premium kullanır kanka misal Hidra'nın şarkısından daha iyi konserleri Youtube'da var veya Efe aydalın podcastleri bunların hiçbirisini Spotify içermiyor. Bu mantıkla batmaya mahkum.

Son düzenleme:
Myt den devam

media markt 4 aylık apple music veriyor gamepass ultimete de 3 aylık veriyodu galiba.

Geri