Neler Yeni

Spotify ücretlerine zam geldi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
YouTube music ne kadar. B
Milletteki bu Spotify düşkünlüğünü çözebilmiş değilim. YouTube ta her şey var. Hayır YouTube gibi kullanışlı da değil.
YT Music 35 TL . YT Prmeium 60 TL. Bir de bunlara ek %50 cashback var. 15 tl

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
30₺ o da normal üyelik ben onu aldım mis gibi hem yt den reklam görmüyorum hem de müzik dinliyorum.Spotifyde olmayan şarkılar için liste açanlar filan saçma sapan işler yapan oluyor.Burdan olmadı videoyu indiririm onu dinlerim.Kafa rahat
youtubeda bulamadığın şarkıyı bi şekilde yükleyip yine çalma listene ekleyebiliorsun mesela spotifyın o olayı çok moral bozuyor, bi şarkı var fullmoon lullaby diye sadece spotify japonya da var sırf tek şarkı yüzünden yt music açtığım oluyor :D

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
YT Music 35 TL . YT Prmeium 60 TL. Bir de bunlara ek %50 cashback var. 15 TL

35?
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtubeda bulamadığın şarkıyı bi şekilde yükleyip yine çalma listene ekleyebiliorsun mesela spotifyın o olayı çok moral bozuyor, bi şarkı var fullmoon lullaby diye sadece spotify japonya da var sırf tek şarkı yüzünden yt music açtığım oluyor :D
Yt tek basar geçer bence.Kolay zaten

Ekler

• Screenshot_20230202_010758_YouTube Music.jpg
    Screenshot_20230202_010758_YouTube Music.jpg
    232.4 KB · Hit: 41

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
YT Premium daa pahalı olduğu için Spoti kullanıyordum. Fakat YT ye geri dönüyorum
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim. YouTube daki içerip Spotify ı 10a katlar. Ben eski bir müzisyenin konser kaydını dinlemek istiyorum adamın Spotify da single ı bile yok. Bir müzik veritabanı olarak YouTube dan daha az içerik içermesi çok saçma geliyor bana. Adamların umrumda bile değil.

Fleewsefa

80+
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim. YouTube daki içerip Spotify ı 10a katlar. Ben eski bir müzisyenin konser kaydını dinlemek istiyorum adamın Spotify da single ı bile yok. Bir müzik veritabanı olarak YouTube dan daha az içerik içermesi çok saçma geliyor bana. Adamların umrumda bile değil.
Aynen öyle işini bilen YT premium kullanır kanka misal Hidra'nın şarkısından daha iyi konserleri Youtube'da var veya Efe aydalın podcastleri bunların hiçbirisini Spotify içermiyor. Bu mantıkla batmaya mahkum.

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Myt den devam

Cihangir

80+ Gold
media markt 4 aylık apple music veriyor gamepass ultimete de 3 aylık veriyodu galiba.

Top Bottom