nihatcebi 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 360 Dahası Reaksiyon skoru 173 Konum Kartal, İstanbul İsim Nihat Çebi 4 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 UEFI kurumunun artısı nedir hocam ne farkı var bilmediğimden soruyorum da. Deneyeceğim hocam.
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,756 En İyi Cevap 21 Dahası Reaksiyon skoru 8,076 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 4 Ağustos 2022 #28 nihatcebi yazmış: UEFI kurumunun artısı nedir hocam ne farkı var bilmediğimden soruyorum da. Deneyeceğim hocam. Devamı için tıklayın... UEFİ daha hızlı daha güvenli vb. bir çok özelliği var.
nihatcebi yazmış: UEFI kurumunun artısı nedir hocam ne farkı var bilmediğimden soruyorum da. Deneyeceğim hocam. Devamı için tıklayın... UEFİ daha hızlı daha güvenli vb. bir çok özelliği var.
nihatcebi 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 360 Dahası Reaksiyon skoru 173 Konum Kartal, İstanbul İsim Nihat Çebi 4 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Emmree yazmış: UEFİ daha hızlı daha güvenli vb. bir çok özelliği var. Devamı için tıklayın... yardımlarınız için teşekkürler hocam. bir dahaki kurulumu öyle yaparım inşallah.
Emmree yazmış: UEFİ daha hızlı daha güvenli vb. bir çok özelliği var. Devamı için tıklayın... yardımlarınız için teşekkürler hocam. bir dahaki kurulumu öyle yaparım inşallah.