tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 84
Arkadaslar kc3000 alacağımda windows direk kurulu geliyor mu?
nasıl kurabilirim veya bendeki şuan takılı olan m2ssdekikeri dönüştürcü ile takacağım windowsu ve oyunları aktarabılırmıyımHayır.
Hocam anlamadım. Kc3000e format nasıl atacağım? en iyisi bilgisayarcıya veriyim yapsın yavWindows aktarma işine girme sıfırdan format at.
KC3000 e format attiktan sonra, sendeki ssd İçindeki oyun dosyalarını alıp komple biçimlendirebilirsin.
Biraz araştırma ile kolayca yaparsınHocam anlamadım. Kc3000e format nasıl atacağım? en iyisi bilgisayarcıya veriyim yapsın yav![]()
ne diye araştıracağım ki beynim yandı ofBiraz araştırma ile kolayca yaparsın![]()
bi tane flash buluyosun en az 8gb sonra youtube a windows kurma yazıyosun maks yarım saatte hazırne diye araştıracağım ki beynim yandı of
zor bir şey yok, buraya girebiliyorsan bunu da yapabilirsin.ne diye araştıracağım ki beynim yandı of
ayıktım hocam eyvallah teşekkür ettim.zor bir şey yok, buraya girebiliyorsan bunu da yapabilirsin.
k300ün üzerine normal windowsu kuracaksın usb aracılığıyla, sonra eski diskindeki gerekli dosyaları k300e kopyalayıp o diskleri disk yöneticisinden biçimlendireceksin.