Neler Yeni

Ssd almak mantıklı mı?

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Bütçe
250
Herkese Merhaba ben 240gb ssd almak istiyorum hazır fiyatlar biraz aşşağı çekilmişken ama aklıma takılan bir durum var benim şu anda kullandığım sistem eski Allah nasip ederse komple sistem güncellemesinede gidicem asıl sorum şu ben ssd alıp kendi pc me taksam bu pc ye etkisi ne kadar olur ve sonraki sisteme takabilirmiyim bu yaz veya önümdeki yıl içerisinde güncellicem Allah nasip ederse Şimdiden çok teşekkürler
bu arada bulduğum ssd 240gb sandisk plus

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Ssd masaüstü performansını artırır daha kısa sürede işlem yapmanı sağlar

erennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Eren ÖZALP
Herkese Merhaba ben 240gb ssd almak istiyorum hazır fiyatlar biraz aşşağı çekilmişken ama aklıma takılan bir durum var benim şu anda kullandığım sistem eski Allah nasip ederse komple sistem güncellemesinede gidicem asıl sorum şu ben ssd alıp kendi PC me taksam bu PC ye etkisi ne kadar olur ve sonraki sisteme takabilirmiyim bu yaz veya önümdeki yıl içerisinde güncellicem Allah nasip ederse Şimdiden çok teşekkürler
bu arada bulduğum ssd 240gb sandisk plus
eger sisteminizde ssd yoksa baya bir fark olucaktır şu anki pcyede ilerde kuracağınız sisteme de takabilrsiniz bir sorun olmaz üstüne faydası olur.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd masaüstü performansını artırır daha kısa sürede işlem yapmanı sağlar
eger sisteminizde ssd yoksa baya bir fark olucaktır şu anki pcyede ilerde kuracağınız sisteme de takabilrsiniz bir sorun olmaz üstüne faydası olur.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ozaman almak mantıklı peki size 2 sorum olucak siz tabii ki ekonomist değilsiniz ama acele etmem lazım mı fiyatlar için birde ömrü ne kadardır tahminen

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ozaman almak mantıklı peki size 2 sorum olucak siz tabii ki ekonomist değilsiniz ama acele etmem lazım mı fiyatlar için birde ömrü ne kadardır tahminen
KDV indirimleri bitmeden almanı isterim

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
sizce 240gb sandisk ssd için 245 tl uygun mu linki de şöyle bırakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçtiğimiz aylarda aklıma esmişti pc ciye sormuştum 300 tl diyen bile oldu açıkcası

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
sizce 240gb sandisk ssd için 245 TL uygun mu linki de şöyle bırakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçtiğimiz aylarda aklıma esmişti PC ciye sormuştum 300 TL diyen bile oldu açıkcası
bence fiyatı çok iyi alabilirsin

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
sizce 240gb sandisk ssd için 245 TL uygun mu linki de şöyle bırakayım
Tabikide fiyat konusunda bir şey diyemem şöyle bir sorun bazı oyunlar gerçekten ssd istiyor Hdd kurmak zülüm oymamak zulüm ben tavsiyem en az 500 GB ssd almanızdan yanayım

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Tabikide fiyat konusunda bir şey diyemem şöyle bir sorun bazı oyunlar gerçekten ssd istiyor HDD kurmak zülüm oymamak zulüm ben tavsiyem en az 500 GB ssd almanızdan yanayım
Sistem eski olduğundan dolayı ve bütçeyi de bu zamanalarda zorlamak istemediğimden dolayı şimdilik böyle düşündüm 240gb ssd+500gb hdd şeklinde düşünmüştüm aslında diğer sisteme geçtiğimde yine upgrade ederim ssd yi tekrar

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Sistem eski olduğundan dolayı ve bütçeyi de bu zamanalarda zorlamak istemediğimden dolayı şimdilik böyle düşündüm 240gb ssd+500gb HDD şeklinde düşünmüştüm aslında diğer sisteme geçtiğimde yine upgrade ederim ssd yi tekrar
O ssd kacırma bence güzel ozmn 😃

Top Bottom